Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 november 2014, 12:00

Autobranden aangestoken

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:40 uur

ARNHEM – In Arnhem hebben zondagnacht en maandagochtend twee autobranden gewoed. In beide gevallen raakte verder niemand gewond, de politie heeft wel aanwijzingen dat de branden zijn aangestoken.

 

Op de Groningensingel vloog rond 01.45 uur een geparkeerde auto in brand. Getuigen hadden kort voor het uitbreken van de brand een man onder verdachte omstandigheden gezien. Gewaarschuwde agenten probeerden het vuur te blussen met een brandblusser, de brandweer moest eraan te pas komen om het karwei af te maken.

 

Gestolen

In de vroege ochtend van maandag, rond 07.00 uur, werd op Onderlangs een brandende auto aangetroffen. Ook hier moest de brandweer eraan te pas komen om het vuur te blussen. Uit een eerste onderzoek bleek dat deze auto eerder was gestolen. De politie heeft beide zaken in onderzoek, maar van een verband tussen beide branden is tot nu toe nog niet gebleken. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.