Logo 112Arnhem

Redactie 112 0 reactie(s) do 13 november 2014, 11:48

Mannen slaan achterruit auto in na woordenwisseling

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 11:40 uur

ARNHEM – In Arnhem heeft de politie woensdagavond 12 november twee mannen van 23 en 26 jaar uit deze woonplaats aangehouden voor vernieling en bedreiging.

 

Ze worden ervan verdacht dat ze op de Heermoesstraat in Arnhem de achterruit van een auto hebben vernield na een woordenwisseling met de eigenaar van de auto. Ook worden ze ervan verdacht de man met een schroevendraaier te hebben bedreigd.

 

De auto-eigenaar alarmeerde de politie. Het duo werd later na een achtervolging door de politie die door steegjes achter woningen voerde, aangehouden. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.

112 Arnhem

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Arnhem lees je in onze categorie 112 Nieuws Arnhem. Alle 112 alarmeringen uit Arnhem kan je live volgen via 112 meldingen Arnhem.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.