Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:31:52 Kadijkpad 6843MP Arnhem 81637 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-106

Ambulance 07-106

vrijdag 15 november 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 15|11

DIEREN - De bewoonster van een flatwoning aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren is in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.00 uur, opgeschrikt door vier inbrekers. De vrouw werd tijdens haar slaap wakker van gestommel en zag ineens vier jonge mannen in haar slaapkamer staan. Zij verzochten haar zich rustig te houden en gingen vervolgens door met het zoeken naar waardevolle spullen.

Toen de vier inbrekers weer waren vertrokken ontdekte de bewoonster dat ze haar hele huis hadden doorzocht. Er bleken sieraden en geld te zijn verdwenen. De inbrekers waren door middel van braak ...

1/1

VANDAAG 15|11

SCHIPHOL - De Franse autoriteiten hebben vanmiddag de 40-jarige Van Z., die zich op 4 oktober jl. in Nijmegen onttrok aan zijn tbs-maatregel, overgeleverd aan Nederland. Betrokkene is direct na aankomst op luchthaven Schiphol overgebracht naar de Penitentiaire Inrichting Schiphol.

 

De man zat in de Pompekliniek in Nijmegen waar hij op 4 oktober tijdens begeleid verlof wegfietste bij zijn begeleider. Hij had een fietstas volgestopt met spullen mee en had van tevoren geld gepind.

Het Landelijk Parket heeft een opsporingsbericht uitgedaan om het grote publiek te vragen uit te kijken ...

1/1

GISTEREN 14|11

ARNHEM - Het gemeentehuis in Arnhem en restaurant Dudok zijn donderdagmiddag ontruimd vanwege een de vondst van een verdacht pakketje bij restaurant Dudok. Rond 15.30 uur is er een verdacht pakketje aangetroffen aan de Koningstraat in Arnhem. De politie heeft de omgeving ruim afgezet.

 

De ambulance en de brandweer zijn ter plaatse. De EOD is nu bezig om het verdachte pakketje te inspecteren. Daarvoor wordt een robot ingezet.

 

Update

De eerste inspectie van de EOD is afgerond. Er is nog geen uitsluitsel over de inhoud van het verdachte pakketje. We ...

1/1

GISTEREN 14|11

ARNHEM - Een man van 78 uit Arnhem is donderdagmorgen in het ziekenhuis overleden. De man was dinsdag 5 november betrokken bij een aanrijding. Op de Mahlerstraat is de fietser mogelijk geraakt door een Nissan Qashqai, de bestuurder is na het ongeluk doorgereden.

 

De fietser raakte bij de aanrijding ernstig gewond. De politie is sindsdien opzoek naar de bestuurder van de auto. Van het kenteken is de lettercombinatie SN bekend, de kleur van de auto is waarschijnlijk champagne of koper. In het onderzoek heeft het onderzoeksteam al met verschillende getuigen gesproken.

 

Als er ...

1/1

GISTEREN 14|11

ARNHEM - Donderdagmorgen kreeg de politie de melding dat er vermoedelijk drugsafval was gedumpt op de Rijkerswoerdsestraat in Arnhem. Op dit moment doet de politie onderzoek naar wat er in de vaten zit en van wie de vaten afkomstig zijn.

 

De laatste weken zijn er regelmatig dumpingen van deze blauwe vaten geweest. De politie is daarom dringend opzoek naar getuigen.

 

Heeft u iets gezien of gehoord met betrekking tot deze dumping? Neem dan direct contact op via 0900-8844. Wilt u het liever anoniem melden neem dan contact op met meld misdaad anoniem 0800-7000.

...

DINSDAG 08|10

NEDERLAND - In het tweede tertiaal (mei t/m augustus) van 2019 zijn 2.974.497 verkeersovertredingen geconstateerd op grond van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Dat is minder dan in dezelfde periode een jaar eerder, toen werden 3.230.893 verkeersboetes opgelegd onder meer voor te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen. Dat blijkt uit het tweede tertiaaloverzicht Wahv 2019*.


In het tweede tertiaal van 2019 daalde vooral het aantal op kenteken geconstateerde verkeersovertredingen op grond van de Wahv: 2.801.327 in de maanden mei t/m ...

DINSDAG 01|10

ARNHEM - Afgelopen zaterdag heeft er een poging straatroof plaatsgevonden op de Lisdoddelaan in Arnhem.


Om 23:55 uur liep de aangeefster met de fiets aan de hand op de Huissensestraat richting de Lisdoddelaan. Op het fietspad zag zij een scooter met 2 jongens staan. Toen zij de straat over stak zag zij één van de jongens de straat over rennen. Hij rende naar haar toe en pakte haar schoudertas vast.


Terwijl hij aan de tas van de vrouw bleef trekken zei hij dat hij geld wilde hebben. De vrouw viel achterover in de struiken van een voortuin aan de Lisdoddelaan. De jongen bleef, ondanks ...

Agenda

Zaterdag 14 december

10:00
Sappenmeer

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines