Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:00:00 Dv Aan Derden Spijkerlaan Arnhem Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (Persoonlijke code...
zondag 13 juni 2021
TOP NIEUWS

VRIJDAG 11|06

RIDDERKERK - Vrijdagmiddag 11 juni is een grote zoekactie gestart in het bos aan De Gorzen in Ridderkerk. Rond 11.00 uur vanochtend werd de vermiste 41-jarige Rob daar voor het laatst gezien. Op de parkeerplaats van de CrossFit Gorzen werd zijn auto aangetroffen. Politie maakt zich ernstig zorgen en vraagt burgers uit te kijken naar hem. Een Burgernet-melding werd uitgedaan. Een zoekteam is het bos ingegaan om naar de vermiste man te zoeken. Het droneteam en politiehelikopter zoeken mee vanuit de lucht.

 

Rond 15.15 uur werd Rob aangetroffen. Het ambulancepersoneel ontfermt zich nu ...

1/1

WOENSDAG 12|05

ZEIST - In de bossen van Zeist bij de Krakelingweg is het lichaam gevonden van de 48-jarige vrouw uit Zeist, die sinds zondag werd vermist. Het Veteranen Search Team deed de vondst rond 16:30 uur.

 

De politie onderzoekt de doodsoorzaak, maar gaat niet uit van een misdrijf.

ZONDAG 18|04

WEKEROM - Sinds zondagmorgen 18 april wordt een verwarde man op een op electrische fiets vermist. De politie is een grote zoekactie gestart. Lange tijd vloog de politie helikopter boven een stuk bosgebied tussen de Wekeromseweg, Apeldoornseweg, Immenweg en de Roekelseweg in Wekerom. Ook waren vijf politiewagens in het bos en twee agenten op de bike's.

 

Volgens omstanders gaat het om een man van rond de 30 jaar die agressief kan over komen. De man rijdt op een elektrische fiets, is 180 cm lang, blank en heeft een zwarte muts. Daarnaast een groene trui en kaal opgeschoren ...

DINSDAG 06|04

APELDOORN - Het onderzoek naar de vermist man uit Apeldoorn gaat nog steeds door. Het gaat om de 29-jarige Ercan Özturk uit Apeldoorn. De politie vraagt uw hulp in dit onderzoek en is op zoek naar specifieke getuigen. De man is zondag 28 maart 2021 in de loop van de middag uit zijn woning in Apeldoorn vertrokken en is daar niet teruggekeerd. De afgelopen dagen heeft de politie onderzoek gedaan. Dit heeft nog niet geleid tot de verblijfplaats van de man.

 

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar specifieke getuigen die zondag 28 maart jl. tussen 16.00 uur en 20:00 uur op de ...

ZONDAG 04|04

DEVENTER - In de zoektocht naar de verdwenen man uit Apeldoorn is vrijdag en zaterdag 3 apeil onderzoek gedaan in een woning aan de Lebuinuslaan in Deventer. Het onderzoek in is inmiddels afgerond. De politie gaat verder met het onderzoek naar de verdwenen man. Er wordt onder andere met getuigen gesproken die de man voor het laatst hebben gezien.

 

Tips? Bel de poilitie!
Mogelijk zijn er mensen in het bezit van camerabeelden in of rondom de omgeving van de Lebuinuslaan in Deventer. Het gaat dan om beelden van zondag 28 maart jl. Ook beelden die zijn gemaakt vanaf een dashcam of ...