Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:03:11 Broekstraat 6828PV Arnhem 8015 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

maandag 18 januari 2021

WOENSDAG 16|12

Auto’s botsen op A12 bij Arnhem; 3 rijstroken afgesloten

Hierbij raakte zeker één persoon gewond

ARNHEM - Op de A12 ter hoogte van knooppunt Grijsoord heeft dinsdagavond een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Hierbij raakte zeker één persoon gewond.

 

Het ongeval vond rond 23.15 uur plaats. Hulpdiensten waaronder de brandweer rukten met spoed uit. Vrachtwagenchauffeurs blokkeerde met hun wagens de rijstroken zodat het ongeval was afgeschermd en boden eerste hulp. Bij aankomst bleken twee auto's met elkaar in botsing te zijn gekomen. De brandweer hoefde niet in actie te komen. Een persoon werd door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld. Onbekend is of deze met de ambulance is afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Vanwege het ongeval werden drie rijstroken richting Arnhem centrum afgesloten. Beide auto's werden afgesleept. Een van de auto's werd door het ongeval getold en kwam tegen over gestelde rijrichting te staan.

 

Negeren rood kruis

Meerdere automobilisten en vrachtwagenchauffeurs negeerde het rode kruis waardoor er meerdere maken een gevaarlijke situaties ontstonden. Ook gebeurde hierdoor bijna opnieuw een ongeval toen een vrachtwagen vol in de ankers moest voor een auto die van de afgezette rijstrook af kwam.

 

De zo'n 4 vrachtwagenchauffeurs en 5 automobilisten kregen allen een proces-verbaal voor het negeren van het rode kruis.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines