Redactie — 1120 reactie(s) — di 06 oktober 2020, 16:06

Hennepkwekerij, gestolen bromfiets en vuurwapen aangetroffen in woning in de wijk Malburgen

ARNHEM – Naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding (MMA-melding) zijn er door de politie vandaag twee hennepkwekerijen geruimd.

De politie heeft een inval gedaan in een woning in de wijk Malburgen. Hier troffen zij een werkende hennepkwekerij aan. In totaal werden er ongeveer 300 hennepplanten aangetroffen. Daarnaast troffen agenten een gestolen bromfiets en een vuurwapen met scherpe patronen aan. De planten zullen vernietigd worden en de bromfiets en het wapen zijn in beslag genomen.

Vervolgens hebeft de politie een inval in een woning gedaan in de wijk Schuytgraaf. Hier troffen agenten ook een werkende hennepkwekerij aan. In totaal werden er ongeveer 400 hennepplanten aangetroffen.
Beide woningen worden momenteel geruimd door een speciaal bedrijf.

Door de Omgevingsdienst Arnhem is een last onder dwang som opgelegd voor het creeren van een gevaarlijke situatie. Alle gemaakte kosten die noodzakelijk zijn voor het herstellen van de woning zullen hierdoor verhaald worden op de huurder / verdachte. Daarnaast wordt er aangifte gedaan door de energiemaatschappij voor het illegaal aftappen van stroom.

 

Op dit moment is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Deel dit artikel

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x