Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:44 Bgm-03 Br Buiten Het Nieuwe Land 1e Wijkstraat Arnhem 073631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 noord Brandweer Arnhem...
donderdag 22 oktober 2020

DINSDAG 06|10

Hennepkwekerij, gestolen bromfiets en vuurwapen aangetroffen in woning in de wijk Malburgen

Op dit moment is er nog niemand aangehouden

ARNHEM - Naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding (MMA-melding) zijn er door de politie vandaag twee hennepkwekerijen geruimd.


De politie heeft een inval gedaan in een woning in de wijk Malburgen. Hier troffen zij een werkende hennepkwekerij aan. In totaal werden er ongeveer 300 hennepplanten aangetroffen. Daarnaast troffen agenten een gestolen bromfiets en een vuurwapen met scherpe patronen aan. De planten zullen vernietigd worden en de bromfiets en het wapen zijn in beslag genomen.


Vervolgens hebeft de politie een inval in een woning gedaan in de wijk Schuytgraaf. Hier troffen agenten ook een werkende hennepkwekerij aan. In totaal werden er ongeveer 400 hennepplanten aangetroffen.
Beide woningen worden momenteel geruimd door een speciaal bedrijf.


Door de Omgevingsdienst Arnhem is een last onder dwang som opgelegd voor het creeren van een gevaarlijke situatie. Alle gemaakte kosten die noodzakelijk zijn voor het herstellen van de woning zullen hierdoor verhaald worden op de huurder / verdachte. Daarnaast wordt er aangifte gedaan door de energiemaatschappij voor het illegaal aftappen van stroom.

 

Op dit moment is er nog niemand aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines