Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:44 Bgm-03 Br Buiten Het Nieuwe Land 1e Wijkstraat Arnhem 073631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 noord Brandweer Arnhem...
donderdag 22 oktober 2020

DONDERDAG 01|10

Beschonken automobilist rijdt met 134 km/h door Arnhem

Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder al ongeldig verklaard

ARNHEM - Afgelopen nacht heeft politie Arnhem-Noord een snelheidscontrole gehouden op de Jansbuitensingel vanwege meerdere klachten van omwonenden.

 

Bij deze controle passeerde een auto waarvan een snelheid werd gemeten van 134 km/h. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 50 km/h. De bestuurder van deze auto werd verderop door de agenten aan de kant gezet. Bij deze controle bleek ons dat de bestuurder ook onder invloed van alcohol verkeerde. Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder al ongeldig verklaard.

 

De bestuurder werd door aangehouden en voor verder onderzoek overgebracht naar het bureau. Daaruit bleek dat de bestuurder 680 ug/l blies bij de ademanalyse, dik drie maal de wettelijk toegestane hoeveelheid.

 

Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt ter zake het rijden onder invloed, het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs en overschrijding van de maximum snelheid met 79 km/h.

 

Het openbaar ministerie gaat over de processen-verbaal een vervolgbeslissing nemen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines