Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:44 Bgm-03 Br Buiten Het Nieuwe Land 1e Wijkstraat Arnhem 073631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 noord Brandweer Arnhem...
donderdag 22 oktober 2020

WOENSDAG 23|09

Gewonden na schietpartij bij winkelcentrum in Arnhem-Zuid

De politie is op zoek naar drie verdachten

ARNHEM - Bij een winkelcentrum aan de Oostburgwal in Arnhem-Zuid zijn woensdagmiddag 23 september schoten gelost. Daarbij zijn vermoedelijk twee gewonden gevallen. De hulpdiensten zijn ter plaatse en boven het winkelcentrum hangt een politiehelikopter. De politie is op zoek naar drie verdachten.


De melding over het schietincident in de wijk De Laar kwam om 17.37 uur binnen bij de politie. De politie en ambulance gingen daarop richting het winkelcentrum. Over de toestand van de twee gewonden is nog niets bekend.


Het is nog onduidelijk wat er precies is voorgevallen. Na het incident renden drie personen weg richting de Bredasingel, aldus de politie. Het gaat in ieder geval om twee getinte jongens, van wie er één een ontbloot bovenlijf heeft. De ander draagt een zwart trainingspak, terwijl de derde persoon een zwarte bodywarmer en blauwe trainingsbroek draagt.

 

De politie vraagt mensen die de vluchters zien om 112 te bellen. "Spreek de personen niet zelf aan", aldus de politie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines