Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:51:34 O8016 Pleyade Malburgstaete St. Gangulphusplein 6832AT Arnhem 118268 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

zaterdag 26 september 2020

WOENSDAG 26|08

Automobiliste frontaal tegen boom tussen Laag Soeren en Eerbeek

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder een traumahelikopter en meerdere brandweerwagens

EERBEEK - Op de Harderwijkerweg tussen Laag Soeren en Eerbeek heeft woensdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een vrouw zwaargewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur nadat de bestuurster van de auto vermoedelijk de macht over het stuur verloor in een bocht. De auto kwam vervolgens frontaal tegen een boom aan. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder een traumahelikopter en meerdere brandweerwagens. Brandweerlieden hebben het ambulancepersoneel geassisteerd met het bevrijden van het slachtoffer.

 

Het slachtoffer werd nadat ze was bevrijd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Deze hebben haar lange tijd onderzocht in de ambulance waarna zij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht.

 

De trauma arts is mee gegaan in de ambulance ter ondersteuning. De Harderwijkerweg is voorlopig afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines