Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:30:55 Graag Contact Politie Meldkamer Arnhem Ivm Bloedproef Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
dinsdag 14 juli 2020

MAANDAG 25|05

Autobrand op de A50 tussen Beekbergen en Arnhem

De bestuurster reed rond 21.15 uur op de A50 richting Arnhem toen er ter hoogte van afrit Loenen rook onder de motorkap vandaan kwam

LOENEN - Maandagavond heeft een auto op de afrit van de A50 vlam gevat tijdens het rijden. De bestuurster wist zich tijdig in veiligheid te brengen.

 

De bestuurster reed rond 21.15 uur op de A50 richting Arnhem toen er ter hoogte van afrit Loenen rook onder de motorkap vandaan kwam. Ze nam de afrit en parkeerde de auto op de vluchtstrook. Daar wist zij zich in veiligheid te brengen en belde zij de brandweer. Nog voor de komst van de brandweer sloegen de vlammen uit de auto.

 

De politie sloot de afrit richting Loenen en Beekbergen af. Dit omdat er veel rookontwikkeling vrij kwam en omdat de brandweer veilig moest kunnen werken. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon echter niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De oorzaak van de brand ligt bij een technisch mankement. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines