Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:10:30 Diepenbrocklaan 6815AK Arnhem 67590 Prio Middel Eenheid | Sololance 07-202

Sololance 07-202

zaterdag 06 juni 2020

DINSDAG 28|04

Verdachte personen in de Kamperfoeliestraat Arnhem hebben auto vol katalysatoren

Mist uw auto de katalysator?

ARNHEM - Afgelopen nacht werd door een alerte getuige gezien dat op de Kamperfoeliestraat in Arnhem meerdere personen aan het rommelen waren bij een geparkeerde auto. Deze getuige vertrouwde het niet en belde de politie. De getuige kon een goed signalement geven van de personen.


Hierop is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Door een van deze eenheden werd gezien dat een auto de wijk verliet, waarop agenten deze staande hielden. De inzittenden van deze auto kwamen qua signalement overeen met wat bij de melding werd opgegeven. Bij nader onderzoek in de auto bleek dat er meerdere katalysatoren in lagen. Deze waren allen van het merk Toyota. Ook werden inbrekerswerktuigen aangetroffen.

 

De inzittenden van de auto zijn hierop aangehouden en ingesloten. Zij zullen door de recherche worden verhoord. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.

 

Merkt u dat er een katalysator mist onder uw auto en moet deze vannacht zijn weggenomen, bel dan met de politie Arnhem via 0900-8844. Bij verdachte situaties, bel altijd 112!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines