Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:18:36 (dia) Jumpsquare Van Oldenbarneveldtstraat 6827AL Arnhem 67558 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

zaterdag 06 juni 2020

VRIJDAG 10|04

Sabotage en brandstichting 5G zendmasten in Nederland

Telecomaanbieders gaan uit van hetze tegen 5G

NEDERLAND - De afgelopen dagen hebben er verschillende incidenten plaatsgevonden rondom zendmasten in Nederland. De incidenten variëren van sabotage tot brandstichting.

 

Ook in Groot-Brittannië vinden brandstichtingen en sabotageacties plaats. Protesten tegen zendmasten zijn niet nieuw. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) stelde vorig jaar al een nieuwe impuls van deze protesten vast met de aangekondigde uitrol van 5G-netwerken in Nederland. Veelal in de vorm van demonstraties, maar het heeft nog niet eerder geleid tot extremistische protestacties zoals de sabotage en brandstichting van afgelopen dagen. De NCTV vindt dit een zorgelijke ontwikkeling. De eventuele impact van de uitval van zendmasten in Nederland kan groot zijn. De uitval kan gevolgen hebben voor de dekking van het telefoonnetwerk en daarmee de bereikbaarheid van hulpdiensten.

 

De NCTV staat in nauw contact met de politie, diensten en providers en monitort de situatie.

Foto's
1/1
Reacties
Mell zegt: spacer
Misschien is het handig om ze niet in eens te plaatsen maar te melden en te vergaderen of iets dergelijks? Waarom worden ze veelal op plekken geplaatsen waar kwetsbare of oudere wonen... deze mensen hebben dit opgebouwd en door hun kunnen wij zo leven en nu op deze manier..stank voor dank!! Waar moet het heen in deze wereld.. waar blijven de normen en waarden. Het respect !!!! Ik heb angst voor de toekomst van mijn kinderen !
11-04-20 10:24
Score: -2
Rene zegt: spacer
@Mell; Het is inderdaad zorgelijk dat er 5g masten gesloopt worden. vernieling moet niet kunnen ! Al snap ik wel dat mensen tegen 5g zijn ! Maar voor vergaderen is het te laat, ze staan klaar voor gebruik. Dat weet je als alles er doorheen gedrukt wordt. Dit laatste is anders ook zorgwekkend !
11-04-20 22:15
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines