Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:28:14 Graag Bellen Politie Meldkamer Arnhem Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
vrijdag 15 januari 2021

VRIJDAG 27|03

Fotograaf gebruikt drone voor grappige foto's van mensen in thuisisolatie

Hij hoopt dat deze grappige foto's iedereen eraan herinnert dat in thuisisolatie zitten ook leuk kan zijn

Omdat we allemaal binnen zitten en sociale afstand nemen, haalde een fotograaf uit Litouwen zijn drone tevoorschijn en fotografeerde mensen thuis door hun ramen of op hun terrassen.


Toen Litouwen in quarantaine ging, werden al zijn fotografieopdrachten in advertenties geannuleerd, evenementen uitgesteld of geannuleerd, en hij zat zonder werk en dacht: "wat is er in vredesnaam aan de hand en hoe kan ik deze puzzel oplossen?" Hij wist dat hij iets interessants moest fotograferen, maar deze sociale afstand was een lastige zaak. In eerste instantie dacht hij erover aan om aan te bieden om mensen met een telelens te fotograferen, maar toen herinnerde hij zich dat ik vaak een drone gebruikte in zijn huwelijksfotografie.


Hij schoot een paar van mijn vrienden, de foto's kregen veel likes en het project ging van start.


Hij is dit project begonnen om mensen de kans te geven hun dag op te fleuren in deze negatieve tijd met coronavirusinformatie. Hij hoopt dat deze grappige foto's iedereen eraan herinnert dat in thuisisolatie zitten ook leuk kan zijn. En hij hoop natuurlijk dat ze mensen er ook aan herinneren om in deze enge tijden hun sociale afstand te bewaren.

 

Over de fotograaf

Adas Vasiliauskas is een bruidsfotograaf uit Litouwen maar werkt wereldwijd. Bezoek zijn website om meer van zijn werk te bekijken en volg zijn Instagram

 

Note: Alle foto's zijn gemaakt met toestemming en de fotograaf heeft toestemming van deze mensen om hun afbeeldingen te delen.

Reacties
Marc van der Stelt zegt: spacer
Echt super creatieve foto's geworden zeg en het is nog lastig om zo stil te houden.
Vorige week in Rotterdam een droneshow gefotografeerd en gefilmd voor MS Fotografie
wat een klus.
17-05-20 10:09
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines