Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:44 Bgm-03 Br Buiten Het Nieuwe Land 1e Wijkstraat Arnhem 073631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 noord Brandweer Arnhem...
donderdag 22 oktober 2020

ZONDAG 09|02

Bewoner betrapt inbreker en achtervolgt hem totdat politie aanwezig is

De man wordt ook verdacht van de inbraak in Rijkerswoerd

EDE / ARNHEM - Vrijdag 7 februari kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak in Ede. Een bewoner had op heterdaad een inbreker in zijn eigen woning ontdekt en belde direct 112.

 

De inbreker wilde er van door gaan, maar de melder achtervolgde hem en kon op die manier zijn locatie door blijven geven aan de meldkamer. Hierdoor konden aangestuurde eenheden snel ter plaatse komen en de inbreker aanhouden. De verdachte bleek een bekende woninginbreker te zijn en is momenteel ingesloten. De recherche is de zaak aan het onderzoeken.

 

Op de vluchtroute heeft de politie nog een tas met gestolen goederen aangetroffen, deze is nu weer bij de rechtmatige eigenaar. Uit de fouillering kwamen ook nog diverse, vermoedelijk gestolen, goederen naar boven. De man wordt ook verdacht van de inbraak in Rijkerswoerd. De politie heeft nog geen eigenaar bij deze goederen kunnen vinden. Herken je de goederen op de foto's? Geeft dat dan door op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines