Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:18:26 Graag Bellen Politie Meldkamer Arnhem Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 29 november 2020

ZATERDAG 28|12

Vrouw (80) uit Velp in kritieke toestand na mogelijk opzettelijke aanrijding bij Doesburg

Bij dit ongeval, waarbij de vermoedelijke veroorzaker, is doorgereden, zijn vier personen gewond geraakt

DOESBURG - De politie is een onderzoek gestart na een ernstig ongeval op de N317 nabij Doesburg. Bij dit ongeval, waarbij de vermoedelijke veroorzaker, is doorgereden, zijn vier personen gewond geraakt. Van één inzittende, een 80-jarige vrouw uit Velp, is de toestand kritiek.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.42 uur op de N317 bij de afrit Doesburg. De vier slachtoffers (een vrouw van 80, man van 81, vrouw van 51 en man van 49 uit Velp) zaten in één auto. Volgens getuigen zou de auto door een donkerkleurige stationwagen van achteren zijn aan gereden. Dit zou mogelijk opzettelijk zijn gebeurd. De auto raakte hierdoor van de weg en sloeg over de kop. De man van 49 en de vrouw van 51 raakten lichtgewond. De 81-jarige man is zwaargewond maar buiten levensgevaar. De 80-jarige vrouw is er ernstig aan toe, haar toestand is kritiek.

 

De verkeersongevallendienst van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Bij dit eerste onderzoek zijn restanten van het doorgereden voertuig aangetroffen. De politie gaat deze restanten verder onderzoeken en hoopt zo meer te weten te komen over de auto die is doorgereden. Volgens getuigen was de doorgereden auto een donkergekleurde stationwagen. Deze zal door het ongeval flink beschadigd zijn aan de voorzijde.

 

Getuigen gezocht
Op dit moment is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en wat er aan dit ongeval vooraf is gegaan. Mensen die hier meer informatie over hebben of meer weten over het betrokken voertuig of de bestuurder, worden verzocht de politie te bellen op 0900 8844. Ook roept de politie de bestuurder van de doorgereden auto op zich te melden.

 

Update

De politie heeft inmiddels zicht op een mogelijke bestuurder van de auto die bij het ongeval in Doesburg betrokken zou zijn. De politie gaat verder met het onderzoek en zoekt uit wat de rol van deze persoon precies is geweest. De auto die mogelijk betrokken is bij het ongeval is in beslag genomen en zal worden onderzocht.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines