Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:44:22 Graag Contact Cellengang Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
woensdag 05 augustus 2020

ZONDAG 08|12

Opsporing Verzocht toont nieuwe beelden overval snackbar in Arnhem

Tijdens de uitzending worden niet eerder getoonde beelden uitgezonden

ARNHEM - Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 10 december aandacht aan het onderzoek naar een overval op cafetaria 't Hoekje in Arnhem. Deze overval vond plaats op maandag 20 mei omstreeks 21:45 uur. Tijdens de uitzending worden niet eerder getoonde beelden uitgezonden. Zo is te zien dat de verdachte via de John Frostbrug de wijk Malburgen inloopt.

 

Het onderzoeksteam roept via Opsporing Verzocht op om mee te helpen deze overval op te lossen. Mogelijk zijn er mensen die de verdachte hebben zien lopen of van de beelden herkennen. Heb je informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of als je liever anoniem blijft via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

 

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 10 december live uitgezonden op NPO1. De uitzending wordt iedere woensdag om 11.40 uur op NPO 2 herhaald. Omroep Gelderland besteedt woensdag 11 december in de uitzending van Bureau GLD tevens aandacht aan deze zaak. Deze uitzending is om 17:20 uur en wordt tot en met 23:20 uur elk uur herhaald.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines