Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:09:11 Graag Met Politie Meldkamer Politie Arnhem Nijmegen. Prio Eenheid | Politie Eenheid Oost-Nederland (Persinfo...
vrijdag 10 april 2020

ZONDAG 01|12

Politie zoekt getuigen van poging plofkraak bij geldautomaat aan de Oostburgwal

Op camerabeelden is te zien dat rond 05.30 uur vanuit de richting Westkapellehof twee mannen op een scooter komen aanrijden

ARNHEM - Twee personen hebben zondagochtend 1 december geprobeerd om een plofkraak te plegen bij een geldautomaat van de ING aan de Oostburgwal. De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met getuigen.

 

De politie kreeg de melding van een verdachte situatie bij de pinautomaat. Op camerabeelden is te zien dat rond 05.30 uur vanuit de richting Westkapellehof twee mannen op een scooter komen aanrijden. Zij hebben een grote tas bij zich. De mannen stoppen bij de pinautomaat en voeren daar enkele handelingen uit. Na enige tijd rijden de mannen weer weg in de richting van de Westkapellehof.

 

Na een eerste onderzoek gaat de politie er vanuit dat beide mannen hebben geprobeerd om een plofkraak te plegen. Dit is echter niet gelukt.

 

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze poging plofkraak, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines