Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:09:11 Graag Met Politie Meldkamer Politie Arnhem Nijmegen. Prio Eenheid | Politie Eenheid Oost-Nederland (Persinfo...
vrijdag 10 april 2020

MAANDAG 25|11

Politie zoekt getuigen van mogelijke dumping drugsafval

Het bestelbusje werd rond 00:45 uur gevonden en is volledig uitgebrand

ARNHEM - In de nacht van zondag 24 op maandag 25 november is een brandend busje gevonden aan de Drielsedijk. In dat busje stonden vaten met vermoedelijk drugsafval. De politie zoekt mensen die deze nacht iets gezien hebben.


Het bestelbusje werd rond 00:45 uur gevonden en is volledig uitgebrand. Er werden in en om het busje tientallen vaten van verschillende afmetingen gevonden. De politie is meteen een onderzoek gestart en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Heeft u rond dit tijdstip een bestelbus zien rijden of heeft u iets anders opvallends gezien in de buurt van de Drielsedijk? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Niet het eerste incident
Het is niet de eerste keer dat er mogelijk drugsafval gedumpt wordt in Arnhem. Het dumpen van drugsafval zorgt voor gevaarlijke situaties. Het afval is afkomstig zijn van illegale drugslaboratoria en kan zeer brandbaar, sterk bijtend of giftig zijn. De politie in Arnhem is daarom extra alert op verdachte situaties en roept mensen op om ook alert te zijn. Drugsdumpingen vinden vaak plaats in het donker. Vaak gaat het om grotere hoeveelheden die met bestelauto's of kleine vrachtauto's vervoerd worden. Wees alert als u een auto ziet op een niet voor de hand liggende plaats in het bos of buitengebied (doodlopend weggetje). Verdachte situaties kunt u melden bij 0900-8844.

 

Ziet u dat er drugsafval gedumpt wordt?
Als u getuige bent van een dumping, bel dan meteen 112. Zorg dat uw eigen veiligheid voorop staat. Als dat mogelijk is, maak foto's, noteer nummerborden en maak een beschrijving van de vervoersmiddelen en personen. Die informatie kan ook anoniem gedeeld worden met Meld Misdaad Anoniem.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines