Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:05:06 (dia) Ijssellaan 6826DJ Arnhem 147077 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-115

Ambulance 07-115

vrijdag 27 november 2020

DINSDAG 01|10

Signalement bekend van jongens die vrouw proberen te beroven op de Lisdoddelaan in Arnhem

Buurtbewoners kwamen op het hulpgeroep van de vrouw af waarna de jongen zonder buit weg rende in de richting van de Huissensestraat

ARNHEM - Afgelopen zaterdag heeft er een poging straatroof plaatsgevonden op de Lisdoddelaan in Arnhem.


Om 23:55 uur liep de aangeefster met de fiets aan de hand op de Huissensestraat richting de Lisdoddelaan. Op het fietspad zag zij een scooter met 2 jongens staan. Toen zij de straat over stak zag zij één van de jongens de straat over rennen. Hij rende naar haar toe en pakte haar schoudertas vast.


Terwijl hij aan de tas van de vrouw bleef trekken zei hij dat hij geld wilde hebben. De vrouw viel achterover in de struiken van een voortuin aan de Lisdoddelaan. De jongen bleef, ondanks dat zij op de grond lag, aan de tas rukken en riep dat zij hem geld moest geven.


Buurtbewoners kwamen op het hulpgeroep van de vrouw af waarna de jongen zonder buit weg rende in de richting van de Huissensestraat.


Het signalement van de jongen die de vrouw probeerde te beroven:
- Man
- Midden 20
- Licht getinte huidskleur
- Sprak Nederlands met een buitenlands accent
- +/- 180 centimeter lang
- Vermoedelijk donkere ogen
- Grijs trainingspak van Nike Tech
- Zwart petje

 

Het signalement van de jongen op de scooter is dat hij in het donker gekleed was. De scooter zou een zwarte Vespa met een groot windscherm voorop zijn met een blauw kentekenplaatje.

 

Heeft u meer informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met 0900-8844 onder vermelding van nummer 2019433870. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines