Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:30 Graag Contact Politie Meldkamer Arnhem Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Piket Technische...
vrijdag 22 januari 2021

ZONDAG 29|09

Beroofde vrouw opgevangen door buurtbewoners, politie zoekt getuigen

De 65-jarige vrouw bleef haar tas echter vasthouden en riep hard om hulp

ARNHEM - In de nacht van zaterdag op zondag 29 september is rond middernacht een vrouw in Arnhem op straat beroofd. De vrouw liep over de Lisdoddelaan toen ze twee jongens met een scooter zag. Een van de jongens rende op haar af en pakte haar tas.


De 65-jarige vrouw bleef haar tas echter vasthouden en riep hard om hulp. Door het duwen en trekken viel de vrouw in de bosjes. Buurtbewoners schoten te hulp, waardoor de daders er vandoor gingen. Tot nu toe is van een van de daders een signalement bekend: een licht getinte man van rond de 20 jaar, ongeveer 1.70m lang en hij had een grijs jack met capuchon aan.

 

Er is een onderzoek door de politie gestart. Heeft u wat gezien of weet u meer over de daders? Of woont u in de omgeving van de Lisdoddelaan en Huissensestraat en heeft u camerabeelden waarop rond middernacht iets opvallends te zien is? Bel dan de politie via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines