Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:23:13 Goedemorgen, Graag Contact Politiemeldkamer Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
woensdag 18 september 2019

DINSDAG 10|09

Politie zoekt getuigen van straatroof op de Huissensedijk

De beroving heeft plaats gevonden door 6 à 7 personen

ARNHEM - Op maandag 9 september 2019 omstreeks 22.09 uur heeft er een beroving onder bedreiging van een vuurwapen plaatsgevonden op de Huissensedijk ter hoogte van de manege in Arnhem. De slachtoffers moesten hun spullen afgeven.

 

De beroving heeft plaats gevonden door 6 à 7 personen. De daders zijn weggelopen vanaf de Huissensedijk richting de John Grosmanstraat in Rijkerswoerd in Arnhem. De groep was gekleed in donker kleurige trainingspakken. Een aantal sprak accentloos Nederlands. Helaas konden de slachtoffers niet meer signalementen van de daders geven.

 

Agenten troffen op de kruising mr P.S. Gerbrandysingel / Emily Brontësingel te Arnhem de sporttas van een slachtoffer aan welke door de daders was weggenomen.

 

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien of heeft u andere informatie, of eventueel camerabeelden waar de daders op te zien zijn? Neemt u dan contact op via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines