Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:26:58 Hennepstraat 6842BH Arnhem 9711 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

woensdag 22 januari 2020
 

DONDERDAG 27|06

Slachtoffer woningoverval Renkum wordt meegesleurd door vluchtauto

Politie is op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal van de daders

RENKUM - Een bewoner aan de Jan Tooropstraat in Renkum werd woensdagavond 26 juni omstreeks 21.51 uur in zijn woning overvallen door een onbekende man en vrouw.

 

Nadat hij werd bedreigd met een wapen gaf hij naast geld ook andere kostbare goederen af. Het slachtoffer probeerde daarna het vluchtende duo te belemmeren door voor hun auto te gaan staan. Hierdoor werd hij aangereden en enkele meters door het voertuig meegesleurd. Het slachtoffer raakte gewond en moest zich onder medische behandeling laten stellen. De politie heeft meteen in en rondom de woning een onderzoek ingesteld. Andere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar de kleine blauwe auto, mogelijk van het merk Ford, waarin de overvallers weg waren gereden. De auto werd niet meer aangetroffen. Vandaag wordt uitgebreid buurtonderzoek gehouden en wordt aangifte opgenomen van het slachtoffer.

 

Het team dat de overval onderzoekt heeft belang bij getuigen en beeldmateriaal die mogelijk kunnen bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. Hiervoor kunbellen met 0900 8844. Anoniem tippen mag via Meld Misdaad anoniem of door te bellen met 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines