Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:47:47 Westkapellehof 6845CG Arnhem 9807 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-112

Ambulance 07-112

woensdag 22 januari 2020
 

WOENSDAG 10|04

Drugslab aangetroffen in schuur bij boerderij Odoornerveen

Een 30-jarige man uit Arnhem, een 42-jarige man uit Wageningen en een 56-jarige man uit Renkum zijn aangehouden

ODOORNERVEEN - In een schuur bij een boerderij aan de Noordzijde in Odoornerveen heeft de politie woensdagochtend 10 april een drugslab aangetroffen. Daarbij zijn drie verdachten aangehouden: een 30-jarige man uit Arnhem, een 42-jarige man uit Wageningen en een 56-jarige man uit Renkum.

 

Synthetisch drugslab
Dankzij binnengekomen informatie is de politie het drugslab op het spoor gekomen. In een schuur achter de woning werd het laboratorium aangetroffen. Het lab was bedoeld voor de productie van synthetische drugs. Het drugslab wordt met ondersteuning van het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) en LTFO (Landelijk Team Forensische Opsporing) verder onderzocht en geruimd.

 

Melden
Drugslabs kunnen zich overal bevinden; op het platteland of in de grote stad, in boerenschuren, woonhuizen, garageboxen of in flatgebouwen. De politie neemt informatie en tips over mogelijke drugslabs altijd hoog op. De productie van drugs kan gevaarlijk zijn voor de omgeving. Bovendien worden afvalstoffen vaak illegaal gedumpt, waardoor er schade aan het milieu kan ontstaan. Ook het opruimen van vaten met drugsafval kost de maatschappij veel geld. Vermoedt u een drugslab? Bel dan de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines