Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:38:05 Graag Contact Cellengang Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
woensdag 11 december 2019

DINSDAG 02|04

Jongen (14) aangehouden voor steken 14-jarige plaatsgenoot

Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis

ARNHEM - De politie heeft op dinsdagochtend 2 april een 14-jarige jongen uit Arnhem aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op zaterdagmiddag 30 maart een 14-jarige plaatsgenoot te hebben verwond met een mes. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

 

De twee jongens, bekenden van elkaar, kregen die middag bij het Centraal Station in Arnhem een woordenwisseling. De oorzaak van het conflict moet worden gezocht in de relationele sfeer. Vervolgens zou de één een slaande beweging hebben gemaakt naar de ander met een mes. Hierdoor liep de ander een verwonding op aan zijn rug en moest naar het ziekenhuis om zijn wond te laten behandelen.

 

Op maandag 1 april is aangifte gedaan van het incident. Op verzoek van de politie heeft de Arnhemmer zich dinsdagochtend gemeld op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. Het mes waarmee zou zijn gestoken is in beslag genomen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines