Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:27:09 Gm-inci-02 Br Buiten Dalweg Arnhem 079038 Prio Middel Eenheid | Ploegcommandant Brandweer Arnhem GelderlandMidden
dinsdag 23 april 2019

VRIJDAG 01|02

Jongen (16) uit Arnhem opgepakt voor scooterdiefstal

Er ging een filmpje op internet rond waarin de scooter te koop werd aangeboden

NIJMEGEN - De politie heeft donderdagavond, mede met behulp van de gedupeerde partij, een 16-jarige jongen uit Arnhem en een 21-jarige man uit Belfeld op heterdaad aangehouden. Beiden worden verdacht van heling en/of diefstal van een scooter die eerder die middag was weggenomen op de Schependomlaan in Nijmegen.

 

Agenten waren door de meldkamer naar het adres gestuurd waar de eigenaar woonde van de gestolen scooter. Hij had een goede beschrijving van de twee dieven en inmiddels ging er ook al een filmpje op internet rond waarin de scooter te koop werd aangeboden.

 

Na enig speurwerk van de vriendengroep van het slachtoffer en wat rechercheren van de agenten kwamen er al snel twee potentiele verdachten in beeld. Er werd contact gezocht met de aanbieder van de gestolen scooter en een afspraak gemaakt door het slachtoffer, om die avond elkaar te ontmoeten. Tijdens deze ontmoeting van beide partijen hield de politie de twee verdachten aan. Ook de gestolen scooter werd aangetroffen, evenals een andere scooter die zijn bij zich hadden en als gestolen stond gesignaleerd.

 

De twee zitten vast en het onderzoek wordt voortgezet.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines