Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:34:38 Gaarne Bellen Met De Politiemeldkamer Te Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
woensdag 19 juni 2019

WOENSDAG 02|01

Recherche is dringend op zoek naar getuigen van steekpartij Klarendalseweg

Tijdens een worsteling werd het slachtoffer door een van hen gestoken met een onbekend voorwerp

ARNHEM - De recherche is dringend op zoek naar getuigen van de steekpartij op de Klarendalseweg in Arnhem. Deze vond plaats in de nieuwjaarsnacht rond 03:45 uur.

 

Daarbij raakte een 32-jarige Duitser ernstig gewond. Hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar. Er zijn intussen twee verdachten opgepakt. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Doesburg en een 20-jarige man uit Arnhem.

 

Uit het opsporingsonderzoek is intussen gebleken dat het slachtoffer naar huis fietste en op de Klarendalseweg, ter hoogte van Albert Heijn, werd aangevallen door drie jonge mannen. Tijdens een worsteling werd het slachtoffer door een van hen gestoken met een onbekend voorwerp. De daders zijn daarna weggevlucht richting Schutterstraat / Velperweg.

 

De signalementen van de drie jongens luiden:
Dader 1: Aziatisch uiterlijk, brildragend, slank postuur, leeftijd 17 a 18 jaar, rode jas met capuchon
Daders 2 en 3: Blanke huidskleur, leeftijd 17 a 18 jaar, slank postuur, lengte circa 1.70 meter, donkere jassen waarvan een met bontkraag.

 

De recherche is op zoek naar getuigen van dit incident. Mogelijk heeft u dit drietal eerder gezien tijdens de nieuwjaarsnacht.

 

Indien u meer informatie heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem contact opnemen kan via 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie