Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:04:42 Goedemorgen, Graag Contact Cellengang Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
donderdag 24 januari 2019

DINSDAG 30|10

Buurtbewoners Spijkerlaan opgeschrikt door schoten afkomstig van automatisch vuurwapen

Het restaurant was gesloten tijdens het incident, er zijn geen slachtoffers gevallen

ARNHEM - De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident afgelopen nacht aan de Spijkerlaan, kruising Spijkerstraat. Buurtbewoners werden opgeschrikt door knallen, de schoten leken afkomstig te zijn van een automatisch vuurwapen. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar camerabeelden en mensen die meer informatie hebben over dit schietincident.

 

Rond 10 over half 1 vannacht kreeg de politie de melding dat er zou zijn geschoten met een vuurwapen bij een restaurant aan de Spijkerlaan. De daders vluchtten vermoedelijk weg op of in een voertuig de wijk in. Het restaurant was gesloten tijdens het incident, er zijn geen slachtoffers gevallen.

 

Wie heeft er meer informatie?
De politie is meteen een onderzoek gestart en spraken daarbij al met verschillende getuigen. Ze doen onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek. Daarnaast analyseren we camerabeelden. Het vervolgonderzoek richt zich nu op het achterhalen van de daders. Daarbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken!

 

  • Bent u vannacht getuige geweest van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken?
  • Heeft u camerabeelden van de omgeving van de Spijkerlaan of Spijkerstraat?
  • Heeft u vannacht tussen half 1 en 1 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Spijkerlaan?
  • Weet u welke voertuigen rond dat tijdstip op en rond de locatie hebben gereden?
  • Of heeft u meer informatie over de aanleiding van het schietincident?

 

Dan hoort de politie dat graag! U kunt vandaag nog uw informatie doorgeven via 0900- 8844. Uiteraard kunt u ook anoniem uw informatie doorgeven via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines