Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:10:30 Incident Bovenbuurtweg Ede, Graag Contact Op Arnhem Prio Eenheid | Politie Eenheid Oost-Nederland (Piket VOA...
woensdag 19 december 2018

ZATERDAG 01|09

Motorrijder overleden na frontale aanrijding met bestelbus in Ellecom

Zowel de bus als de motor vlogen door de aanrijding in brand

ELLECOM - Een 46-jarige man uit Zevenaar is zaterdag 1 september overleden na een frontale aanrijding met een bestelbus.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 06.40 uur op de Ellecomsedijk (N317) op de brug tussen Dieren en Doesburg. De motorrijder kwam door nog onbekende oorzaak frontaal in aanrijding met de bestelbus. Zowel de bus als de motor vlogen door de aanrijding in brand. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond.

 

De hulpdiensten kwamen direct ter plaatse en hebben nog geprobeerd de man te reanimeren. Dat is helaas niet gelukt. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

 

De politie doet onderzoek naar het ongeval. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De verwachting is dat de weg nog wel enige tijd gestremd blijft.

 

Mensen die meer informatie hebben over de toedracht van het ongeval worden verzocht te bellen met de politie op 0900 8844.

Foto's
1/1

Headlines