Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:15 Cito Amsterdamseweg Arnhem 6814CM 101230 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

maandag 17 december 2018

MAANDAG 06|08

Verdachte opgepakt voor woningoverval Arnhem van drie jaar geleden

De politie wist al langer wie de verdachte was, maar hij was lange tijd onvindbaar

ARNHEM - Ruim drie jaar na een overval aan de Dukenburgstraat in Arnhem heeft de politie een verdachte aangehouden. Op 3 juni 2015 werd een oudere man overvallen in zijn huis en daarbij mishandeld. Er was ook iemand op bezoek, beide werden vastgebonden. De politie had al langere tijd een verdachte op het oog, vorige week donderdag werd deze 22-jarige Arnhemmer aangehouden.


Op 3 juni drongen twee daders de woning binnen van de toen 67-jarige man. Een bezoeker en de bewoner werden vervolgens met tape vastgebonden. De bewoner werd geslagen met een vuurwapen en liep hoofdverwondingen op. De daders vluchtten nadat ze de bewoner geld afhandig hadden gemaakt.

 

Politieonderzoek
Door een vingerafdruk kwam de politie de verdachte op het spoor. Hij was al eerder in aanraking geweest met de politie, daardoor stond zijn vingerafdruk in een landelijke databank. De politie wist al langer wie de verdachte was, maar hij was lange tijd onvindbaar. Vorige week donderdag kwamen agenten hem tegen toen hij als getuige werd aangesproken bij een vernieling in Arnhem. Hij is toen meteen aangehouden. De verdachte is inmiddels voorgeleid en blijft langer vastzitten. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Foto's
1/1

Headlines