Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:15 Cito Amsterdamseweg Arnhem 6814CM 101230 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

maandag 17 december 2018

MAANDAG 16|07

Man steelt materiaal vanaf bouwterrein aan de Velperweg

Dankzij een getuige kon de man al snel worden aangehouden

ARNHEM - In de nacht van zondag 15 juli op maandag 16 juli heeft de politie een verdachte aangehouden op verdenking van diefstal vanaf een bouwterrein.

 

Een scherpe getuige zag dat een man onder een hek door was geklommen bij het oude ING-gebouw aan de Velperweg. Hij kwam terug met een plaat van ongeveer 50x50 cm onder zijn arm. Deze legde hij in een witte bestelbus, waarbij een deel van het kenteken genoemd werd. Ook wist de getuige een duidelijk signalement te geven.

 

Vanuit zowel Arnhem-Noord als Arnhem-Zuid ging er direct een eenheid ter plaatse. Op de Ir. J.P. Muijlwijkstraat zagen de agenten een witte bestelbus rijden waarvan het kenteken overeen kwam met de gedeeltelijk bekende cijfer- en lettercombinatie. Het signalement van de bestuurder van de auto kwam overeen met het opgegeven signalement. In de auto lagen meerdere platen zoals de getuige had beschreven, evenals meerdere inbrekerswerktuigen.

 

De man is hierop op heterdaad aangehouden op verdenking van diefstal. De auto is voor onderzoek door ons in beslag genomen.

Foto's
1/1
Locatie

Headlines