Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:36:26 Wegblokkade Afrit A12 Li - Kp Velperbroek Arnhem Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 22 januari 2019

WOENSDAG 16|05

Arnhemmer (20) neergestoken op de Rijnkade

De verdachte, een 19-jarige vrouw uit Arnhem, kon al snel worden aangehouden

ARNHEM - Op dinsdag heeft op de Rijnkade ter hoogte van het Roermondsplein een steekincident plaatsgevonden. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.


Rond 19.40 uur kreeg de politie een melding dat een man gewond was geraakt nadat hij met een onbekend voorwerp was gestoken. Getuigen zagen dat de vermoedelijke dader in een auto stapte en via de Rijnkade in de richting van de John Frostbrug reed. De verdachte, een 19-jarige vrouw uit Arnhem, kon al snel worden aangehouden. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Arnhem, is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Getuigen gezocht
De recherche is meteen een onderzoek naar de toedracht gestart en heeft al met verschillende getuigen gesproken maar wil graag met nog meer getuigen in contact komen. Er waren veel omstanders aanwezig bij het incident die mogelijk opnames hebben gemaakt. Heb je iets gezien of gehoord, of heb je het incident gefilmd? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Headlines