Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:28:29 Musical 6836NB Arnhem 11364 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zondag 26 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|01

GARDEREN - Het rioolgemaal in Garderen is vernieuwd. Waterschap Vallei en Veluwe en de gemeente Barneveld hopen hiermee water-en stankoverlast te voorkomen. Belangstellenden konden zaterdag op de open middag een kijkje nemen bij het nieuwe gemaal.


De dorpskern van Garderen kampte met wateroverlast na hevige regenval. Ook waren er veel stankklachten uit de omgeving van het gemaal op het terrein van de voormalige rioolwaterzuiveringsinstallatie. Er is een nieuw hoofdrioolgemaal gekomen, rioleringsbuizen zijn vervangen en er zijn grotere riolen aangelegd. Zo is er een transportriool vanuit de ...

GISTEREN 25|01

AMERSFOORT - Zaterdagavond omstreeks 18:30 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een schoorsteenbrand bij een woning aan de Chirurgijnsgilde in Amersfoort.

 

De bewoners werden door de buren ingelicht nadat zij vlammen uit de schoorsteen pijp zagen komen. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te blussen.

 

Met behulp van een ladderwagen is de brandweer naar het dak van de woning gegaan om de schoorsteenpijp te vegen.

GISTEREN 25|01

APELDOORN - Bij een eenzijdig ongeval op de Heemradenlaan in Apeldoorn is zaterdag aan het einde van de middag een man gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

 

De hulpdiensten werden rond 17.15 uur gealarmeerd nadat de motorrijder met zijn motor onderuit ging. Volgens een getuige werd de man door een stoepje gelanceerd waarna hij hard op de grond terecht kwam.

 

Omstanders boden eerste hulp totdat de ambulancedienst het overnam. Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance met onder andere verwondingen aan zijn hoofd en gezicht ...

GISTEREN 25|01

RADIO KOOTWIJK - Zaterdagmiddag omstreeks 16.00 uur gebeurde er op de A1 ter hoogte van Radio Kootwijk een ongeval waarbij een vrachtwagen en een auto met aanhanger betrokken waren.


Volgens de bestuurder van de auto met aanhanger met daarop weer een auto, moest hij uitwijken voor een vrachtwagen waarna zijn auto slipte, zijn aanhanger ging slingeren en uiteindelijk op de zijkant in de berm belandde.

 

De brandweer, politie en Rijkswaterstaat werden opgeroepen. De brandweer hoefde niet in actie te komen en kon onverrichte zaken retour. Niemand raakte gewond bij dit ongeval. De ...

GISTEREN 25|01

BEEKBERGEN - Bij een kop-staart-botsing tussen twee personenauto's en een bestelbus in Beekbergen zaterdagmiddag, is een man zwaargewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het ongeluk gebeurde op de Beekbergerweg (N786), ter hoogte van de Hoge Bergweg even voor twaalf uur.


Een andere auto met een gezin was doorgeschoten en in de bosjes terecht gekomen. Het jongetje van dat gezin is in de ambulance nagekeken en heeft een traumabeertje gekregen.

 

De zwaargewonde man moest uit zijn beknelling bevrijd worden.

 

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog ...

GISTEREN 25|01

ZELHEM - Op zaterdag 25 januari rond 12:45 uur is door een onbekende oorzaak een auto tegen een boom gereden op de Heidenhoekweg in Zelhem. Het ging om eenzijdig ongeval.

 

Vermoedelijk is de auto in de slip geraakt. De bestuurder van de auto heeft geen letsel. De weg is afgesloten voor het verkeer.

GISTEREN 25|01

DALFSEN - Op zaterdag 25 januari is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Hoevenweg in Dalfsen. Ze hadden daar een melding van een schoorsteenbrand. Ook de hoogwerker uit Zwolle rukte uit naar de brand.

 

Uit eindelijk bleek de hoogwerker niet nodig. De brandweer kon met de ladder naar boven. Ze hebben de schoorsteen uit elkaar gehaald. De rook kwam boven en onder uit de pijp. Ook bij de dakpannen kwam rook. Vermoedelijk heeft er isolatiemateriaal vlam gevat rond de schoorsteen.

 

Buurtbewoners zijn flink geschrokken van de woningbrand. Aan de Hoevenweg zijn namelijk ...

VRIJDAG 24|01

SCHIEDAM - Vier jongeren (19-20 jaar) belandden donderdagavond 24 januari in de cel nadat zij ernstig geweld gebruikte tegen politieagenten en medewerkers van de RET. Het viertal maakte deel uit van een groepje van circa 10 personen die zich hinderlijk ophield in de Stationshal in Schiedam.


Toen agenten op verzoek van het RET personeel de jongeren rond 23.00 uur aanspraken, werd er direct fors geweld gebruikt. Een van de jongeren sloeg en schopte de RET medewerker. Toen agenten ingrepen, ontstond een massale vechtpartij waarbij onder andere drie RET medewerkers gewond raakten. Een van ...

DONDERDAG 23|01

AMSTERDAM - In het onderzoek naar een gewapende overval op een telefoonwinkel aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord van donderdag 21 november vorig jaar zijn opnieuw twee verdachten aangehouden. Eerder werden er ook al twee aanhoudingen verricht.

 

Drie jongens overvielen de winkel die donderdagochtend rond 09.30 uur onder bedreiging van een vuurwapen en een mes. Ze maakten een klein aantal telefoons buit, maar hun acties hadden een grote impact op het aanwezige personeel.

 

In het onderzoek naar de overval kwamen verschillende verdachten naar voren. Twee konden op ...

Meer artikelen