Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:06:12 Middenweg 6823GT Arnhem 25844 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

Ambulance 07-101

zaterdag 27 februari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|02

LUNTEREN - Op de Postweg in Lunteren is vrijdagavond 26 ebruari een automobilist van de weg geraakt en boven een sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond maar wist zelfstandig het voertuig te verlaten. Het slachtoffer is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

De politie is meegereden naar het ziekenhuis mogelijk om een bloedproef af te nemen.

VANDAAG 27|02

NIJKERK - De gemeente Nijkerk heeft sinds kort nieuwe reclamezuilen geplaatst bij de ingang van Nijkerk op de Vetkamp.

 

De reclamezuil staat dag en nacht aan tot ergenis van de omwonenden. De bewoners vragen de gemeente dan ook om een struik tussen de zuil en de woningen te plaatsen.

GISTEREN 26|02

AMERSFOORT - In een rioolbuis aan de Hamburgerweg in Amersfoort op bedrijventerrein Vathorst Zuid zijn ingebonden kranten aangetroffen.

 

Het gaat om het gratis krantje "De Stad Amersfoort" met een uitgifte datum van 10 februari. Het is onbekend wie voor deze dumping verantwoordelijk is.

1/1

GISTEREN 26|02

EDE - De laatste tijd hebben we te maken met veel fietsendiefstallen in Ede. Velen van de weggenomen fietsen hebben AXA-sloten.


Helaas zijn er 'lopers' in omloop die op AXA-sloten passen. Hierdoor is het voor de dader makkelijk om met zo'n 'loper' een fiets met een AXA-slot te openen. Om dit te voorkomen, kan je bijvoorbeeld een extra los slot gebruiken om je fiets ergens aan vast te maken.

1/1

GISTEREN 26|02

ARNHEM - Donderdag 25 februari heeft de politie in Arnhem naar aanleiding van signalen uit de wijk Schuytgraaf een hennepkwekerij met ruim 700 hennepplanten aangetroffen in een zo genoemde spookwoning.

 

Spookwoningen worden alleen gebruikt om criminele activiteiten in te plegen en worden doorgaans niet bewoond. Bij deze kwekerij was er ook spraken van diefstal van stroom. Er is nog geen verdachte aangehouden.

 

De kwekerij is door de dienst Domeinen geruimd en wij doen verder onderzoek.

 

Heeft u tips of vermoedens van drugscriminaliteit zoals hennepteelt, dealen en ...

GISTEREN 26|02

NIJKERK - Vrijdagmiddag 26 februari rond 17.45 uur is brand ontstaan in een schoorsteen van een woning aan de Oude Barneveldseweg in Nijkerk.

 

De brandweer heeft de hoogwerker ingezet om de brand te blussen en het schoorsteenkanaal te vegen. Veel buurtbewoners kwamen kijken bij de werkzaamheden van de brandweer.

GISTEREN 26|02

NUNSPEET - Vrijdagmiddag 26 februari rond 17.00 uur is brand ontstaan in een natuurlijke afrastering aan de Oostelijke Randweg in Nunspeet.

 

De brandweer heeft zowel de voor, als achterzijden geblust. Hoe de brand in de afrastering is ontstaan, is niet duidelijk.

GISTEREN 26|02

NIJKERK - Ook ondernemers en zzp-ers komen vanaf 1 januari 2021 in aanmerking voor gratis schuldhulpverlening. De gemeente Nijkerk schakelt hiervoor Menzing & Partners en het Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK) in. Beiden partijen hebben de noodzakelijke expertise en certifi cering om ondernemers en zzp-ers te helpen.

 

Wethouder Mariëlle Broekman roept ondernemers met (dreigende) schulden op om van de regeling gebruik te maken: "Ik weet dat ondernemers en zzp-ers graag hun eigen problemen oplossen. Maar schulden hebben de vervelende eigenschap buiten de eigen invloed om ...

GISTEREN 26|02

AMSTERDAM - In het onderzoek naar de vondst van een baby in een ondergrondse container afgelopen zondag zijn twee minderjarigen van 17 jaar uit Amsterdam door de politie aangehouden. De twee hebben verklaard de ouders van de baby te zijn.

 

Beide verdachten zijn op woensdag 24 februari aangehouden en zaten tot vandaag in beperkingen. Gezien hun leeftijd zal het OM terughoudend zijn in het verstrekken van informatie over het onderzoek. De moeder van het minderjarige meisje, de oma van de baby, werd ook aangehouden. Ze is gisteren door de officier van justitie heengezonden en haar ...

Meer artikelen