Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:18:26 Graag Bellen Politie Meldkamer Arnhem Prio Eenheid | CPA GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 29 november 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 29|11

VOORTHUIZEN - In de nacht van zaterdag op zondag 29 november is een autobrand gemeld aan het Kieftveen in Voorthuizen. De brandweer werd volgens 112 Meldingen Barneveld om 00:37 uur gealarmeerd.

 

De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie onderzoekt of het gaat om brandstichting.

VANDAAG 29|11

LUNTEREN - Een automobiliste onder invloed van alcohol is in de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 00:15 uur met haar auto van de weg geraakt aan de Goorsteeg in Lunteren.

 

De automobiliste reed richting Ederveen toen zij een flauwe bocht over het hoofd zag en in de berm terecht kwam. De bestuurster botste daarna frontaal tegen een boom. De vrouw raakte niet gewond bij het ongeval, zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een tweede blaascontrole.

1/1

GISTEREN 28|11

EDE - De heer P.J. Ronden uit Groesbeek heeft op vrijdag 27 november 2020 de medaille van verdienste van de gemeente Ede ontvangen. Burgemeester René Verhulst reikte de medaille uit in de Raadzaal.

 

Het gemeentebestuur van Ede heeft deze gemeentelijke onderscheiding aan Pierre Ronden toegekend als blijk van grote waardering en erkentelijkheid voor zijn inzet voor het behoud van het kruidenierswinkeltje van Lammert van de Bospoort.

 

Op 26 januari 2000 is de stichting 't Winkeltje Lammert van de Bospoort opgericht. Pierre werd door het eerste stichtingsbestuur aangesteld ...

GISTEREN 28|11

PUTTEN - Zaterdagmiddag rond 17:40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de N303 - Voorthuizerstraat in Putten. Een brommerrijder aangereden door een afslaande personenauto.

 

De brommerbestuurder raakte bij de aanrijding gewond. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken. Het slachtoffer wilde in eerste instantie niet mee naar het ziekenhuis maar is na enig aandringen toch meegegeen.

 

Beide voertuigen liepen veel schade op. De weg is door het ongeval tijdelijk afgesloten.

GISTEREN 28|11

EDE - Zaterdagmiddag 28 november rond 17.35 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelwagen en een scooter op de Verlengde Maanderweg in Ede.

 

Meerdere scooterrijders zouden naast elkaar gereden hebben. Eén van hen werd geraakt door de bestelwagen. Het slachtoffer is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

GISTEREN 28|11

WAGENINGEN - Op de Droevendaalseweg in Wageningen is zaterdag 28 november een ongeval gebeurd. Een bestuurder belandde met een zelfgemaakte quad in de sloot. De bestuurder raakte hierbij gewond hij is in de ambulance onderzocht, niet duidelijk is of hij naar het ziekenhuis gebracht is.

 

De man was schijnbaar aan het proefrijden. Ter hoogte van een slagboom raakte hij de controle over het voertuig kwijt.

1/1

GISTEREN 28|11

AMSTERDAM - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 november 2020 is in Amsterdam een 30-jarige man om het leven gekomen bij een ernstige aanrijding tussen een personenvoertuig en een vrachtwagen. Het Team Ernstige Verkeesongevallen (TOEV) van de Amsterdamse politie is met spoed op zoek naar getuigen en (dashcam)beelden van de periode voor, tijdens en na het verkeersongeval in de directe omgeving.

 

Het onderzoeksteam gaat ervan uit dat het verkeersongeval heeft plaatsgevonden op de verbindingsweg van de A10 links naar de A2 rechts, richting Utrecht ter hoogte van hectometerpaal ...

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Meer artikelen