Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:25:27 (dia) Herminiumstraat 6833HB Arnhem 104700 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

zondag 01 augustus 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 01|08

BUNSCHOTEN - Op zondag 1 augustus rond 3:15 uur zag een voorbijganger die onderweg was naar huis iets branden bij een auto aan de rechterkant op de Botter in Bunschoten. Hij heeft contact opgenomen met de brandweer. De brandweer werd met spoed opgeroepen. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al flink in brand. Brandweerlieden hebben de brand geblust. De brand zorgde enige tijd voor een forse rookontwikkeling.

 

Een buurtbewoner was wakker geworden van geroezemoes en een harde knal. Mogelijk werd de hard knal veroorzaakt door kapot knallende autobanden. De buurtbewoner is ...

VANDAAG 01|08

ROTTERDAM - Zondagmorgen 1 augustus tegen 2.15 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Vuurplaat in Rotterdam.

 

Een persoon heeft schoten gelost op een winkelpand. Bij de schietpartij zijn een paar kogels door de ruit van de bovenwoning gegaan. In de woning verbleef een ouder echtpaar. Zij zijn niet gewond geraakt, maar hebben wel schade opgelopen aan hun woning.

 

De politie heeft onderzoek gedaan en keek uit naar één verdachte. Die hebben ze tot op heden niet aangetroffen.

VANDAAG 01|08

APELDOORN - Een automobilist dacht in de nacht van zaterdag op zondag 1 augustus op de Heemradenlaan in Apeldoorn dat hij wel met een paar biertjes op kon rijden, tot dat hij drie paaltjes omver reed en zijn auto total loss reed.

 

Het eenzijdig verkeersongeval gebeurde iets na middernacht. De bestuurder, een man, reed met zijn auto over de Heemradenlaan in de richting van de Eglantierlaan toen het fout ging, de man reed over de middenberm heen en ramde 3 verkeersborden met daarop een pijl. Deze pijl geeft aan, via welke kant je langs de middenberm moet. Deze automobilist reed ...

VANDAAG 01|08

LUNTEREN - Zaterdagavond 31 augustus 2021 is de brandweer van Lunteren uitgerukt voor een autobrand aan de Postweg. De melding kwam volgens 112 Meldingen Lunteren om 22:46 uur binnen bij de hulpdiensten.

 

De brandweer was snel aanwezig en heeft het vuur geblust. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

GISTEREN 31|07

AMERSFOORT - Op zaterdagavond 31 juli is er brand uitgebroken in een woning aan de Kleine Kreek in Amersfoort. De brand is ontstaan vanuit de keuken.

 

De brandweer was snel ter plaatse waardoor de brand beperkt bleef. De woning is door de brandweer geventileerd.

GISTEREN 31|07

AMSTERDAM - Zaterdagavond 31 juli tegen 20.40 uur was een persoon te water geraakt ter hoogte van het Gerbrandypark in Amsterdam.

 

Meerdere hulpdiensten kwamen naar het park. Wat exact heeft afgespeeld, is niet bekend. Door het incident is een persoon zwaargewond geraakt, hij is meteen behandeld door het ambulancepersoneel en is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Een gedeelte van het park was tijdelijk afgesloten. De politie doet onderzoek naar het incident.

GISTEREN 31|07

DALFSEN - Op zaterdagavond 31 juli heeft op de Koesteeg in Dalfsen heeft ongeval plaatsgevonden. Een auto en bestelwagen zijn met elkaar in botsing gekomen. De bestelwagen kwam na de aanrijding op zijn kant tot stilstand.

 

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen en zijn afgevoerd door een berger.

VRIJDAG 30|07

ROTTERDAM - Politie en Openbaar Ministerie (OM) zijn een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de muurschildering die afgelopen weekend verscheen in de Rotterdamse wijk Crooswijk. Op de muurschildering is de voetballer Steven Berghuis te zien in concentratiekampkleding met daarnaast een antisemitische tekst.

 

Het onderzoek van de politie en het OM richt zich in eerste instantie op de vraag of er sprake is van een strafbare discriminatoire uitlating. Indien de uiting als strafbaar beoordeeld wordt, wordt onderzoek gestart naar het achterhalen van de identiteit van de persoon of ...

MAANDAG 26|07

HARDERWIJK - In de nationale verkiezing van de meest toegankelijke gemeente van Nederland is Harderwijk doorgedrongen tot de halve finale. Van de 352 gemeenten in Nederland bleven er in de eerste ronde 12 over waaronder Harderwijk.

 

Op de campagne website van Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland heeft Harderwijk een eigen pagina met meer informatie.

 

Wethouder Gert Jan van Noort onderstreept dat het ook in deze halve finale niet gaat om het winnen maar om ervan te leren: "Harderwijk wil een gastvrije en toegankelijke gemeente zijn voor iedereen. Stemmen op de gemeente ...

Meer artikelen