Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:04:42 Goedemorgen, Graag Contact Cellengang Arnhem Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
donderdag 24 januari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|01

DALFSEN - Op donderdagmorgen 24 januari er brand uitgebroken bij een slagerij in het centrum van Dalfsen. Tijdens dagelijkse voorbereiding is in de keuken van de slager brand ontstaan. Een grote pan met vet heeft vlam gevat, met flinke rookontwikkeling tot gevolg. In het pand gingen meerdere rookmelders af.

 

De brand in de keuken was snel onder controle, mede door adequaat handelen van de aanwezige slager. De brandweer heeft daarna gezorgd dat de rook uit het pand werd geblazen door middel van een overdruk-ventilator. De winkel en de bovengelegen woning bleven door snel handelen ...

GISTEREN 23|01

STROE - Op de StroeĆ«rschoolweg in Stroe is woensdagavond een ongeval gebeurd. Rond 20:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval waarbij twee auto's in de sloot waren geraakt.

 

De eerste auto belandde door het gladde wegdek in de sloot. Tien minuten later raakte een tweede automobilist ook in de slip en belandde ernaast. Een paardentrailer bleek gelukkig leeg te zijn.

1/1

GISTEREN 23|01

RIDDERKERK - Dinsdag 22 januari 2019 is een groep van acht verdachten aangehouden voor het plegen van een aantal mishandelingen, straatroven en woninginbraken.

 

Twee van deze aangehouden jongens worden tevens verdacht van het plegen van een gewelddadige overval op de Coop-supermarkt, zaterdag 19 januari, aan het Vlietplein in Ridderkerk. Het gaat om een 15-jarige en 16-jarige jongen uit Ridderkerk. Bij die overval is de winkelmanager zeer ernstig gewond geraakt en moest enkele dagen in coma worden gehouden. De man is dinsdag weer bij kennis gekomen.

 

Team Grootschalig ...

1/1

GISTEREN 23|01

ARNHEM - Dinsdagavond heeft de politie een 31-jarige man uit Arnhem op heterdaad aangehouden voor mishandeling. Een agente in vrije tijd zag een man die met zijn auto een verkeerslicht vernielde en vervolgens doorreed. Toen de agente de man hierop aansprak mishandelde hij haar en reed vervolgens weg.

 

Rond 23.00 uur reed de agente na haar dienst naar huis toen ze op de kruising van de Groningensingel en de Burgermeester Matsersingel een man zag die met zijn auto een verkeerslicht vernielde en vervolgens doorreed. Meteen stelt ze haar collega's op de hoogte en achtervolgd de man. ...

1/1

GISTEREN 23|01

NAARDEN - Twee vrouwen, van 66 en 69 jaar oud, werden in de nacht van dinsdag 22 januari op woensdag 23 januari overvallen in hun woning. De dader had de twee opgesloten in de kelder. De recherche zoekt getuigen. 

 

Rond 23.30 uur dringt iemand een woning aan de Juliana van Stolberglaan binnen. De bewoonster ligt op dat moment op bed. Ze hoort een geluid en besluit te kijken of het haar huisgenote is. Op het moment dat ze op de overloop staat ziet ze ineens een voor haar onbekende man staan. Deze man dwingt haar terug in de slaapkamer en de bewoonster moet op het bed blijven ...

1/1

GISTEREN 23|01

SCHERPENZEEL - Vermoedelijk is afgelopen maandagochtend 21 januari op de hoek Vijverlaan met de Dorpsstraat in Scherpenzeel de muur van de plantenbak beschadigd. Het is niet bekend hoe dit is gebeurd.

 

Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 23|01

TERSCHUUR - Op de A1 ter hoogte van Terschuur is woensdagmiddag 23 januari een personenauto achterop een vrachtwagen gereden. Het ongeval gebeurde vlak voor de afrit naar de A30 in de richting naar Apeldoorn.

 

Niemand raakte bij het ongeval gewond. Door het ongeval is de uitvoegstrook naar de A30 voorlopig dicht.

GISTEREN 23|01

ZWOLLE - Gisterochtend is een 22-jarige man uit Zwolle buiten heterdaad aangehouden. De man wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor een diefstal van sigaretten in de Aldi in Zwolle vorig jaar.


De man wordt ervan verdacht op 7 oktober vorig jaar een inbraak te hebben gepleegd bij de Adi aan de Rijnlaan in Zwolle. Een gelaagde ruit werd ingeslagen waardoor het alarm is afgegaan. De politie ging ter plaatse en deed onder andere sporenonderzoek. Dit leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de verdachte.

GISTEREN 23|01

NIJKERK - Bij een woning aan de Barneveldseweg (tussen de Nieuwe Voorthuizerweg en de Bulderweg) in Nijkerk heeft men dinsdagochtend gepoogd om in te breken. Zowel de deur aan de zijkant als de deur aan de achterzijde van de woning heeft men met een breekvoorwerp gepoogd open te breken. Gevolg een hoop schade maar gelukkig geen buit.

 

Wie heeft iets gezien? Graag melden via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

Meer artikelen