Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:51:34 O8016 Pleyade Malburgstaete St. Gangulphusplein 6832AT Arnhem 118268 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-118

Ambulance 07-118

zaterdag 26 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 26|09

TERSCHUUR - De politie en brandweer hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september uren gezocht naar een aantal verdachten personen in een maïsveld.

 

Rond 02:00 uur kwam een overval melding binnen aan de Hoevelakenseweg in Terschuur. Eenheden uit Barneveld, Amersfoort, Leusden en de Landelijke Eenheid kwamen met meerdere wagens ter plaatse waaronder hondengeleiders. De politie heeft de omgeving afgezocht, uiteindelijk werd ook de brandweer van Zwartebroek ingezet met een warmtebeeldcamera en de hoogwerker van Barneveld om vanuit de lucht ondersteuning te bieden. De ...

VANDAAG 26|09

APELDOORN - In flatgebouw De Munt aan de Kalmoesstraat in Apeldoorn woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september brand in een kelderbox. Daarbij is de eerste etage ontruimd. Volgens 112 Meldingen Apeldoorn kwam de eerste melding om 00:22 uur binnen bij de meldkamer.

 

Door de rookverspreiding in het flatgebouw heeft de brandweer een controle uitgevoerd op de rookverspreiding in het gebouw. In verband hiermee heeft de brandweer opgeschaald naar grote brand. De brandweer vraagt de bewoners alleen de woning nog te verlaten als zij last hebben van de rookontwikkeling. Ongeveer ...

VANDAAG 26|09

WOUDENBERG - Vrijdagavond 25 september rond 23.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Maarsbergseweg in Woudenberg. Een auto sloeg door nog onebekende reden over de kop en ramde een boom.

 

Meerdere hulpdiensten werden ingezet waaronder een traumateam uit Amsterdam. Een persoon kwam bij het ongeval bekneld te zitten. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit zijn benarde positie bevrijd. Nadat het slachtoffer door het ambulancepersoneel was gecontroleerd op verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

 

Hoe de aanrijding heeft kunnen ...

VANDAAG 26|09

APELDOORN - Op een parkeerplaats aan de Kunstenaarshoeve in Apeldoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september een auto uitgebrand.

 

De brand werd rond 23.30 uur ontdekt door een voorbijganger die direct de brandweer belde. De brandweer was snel ter plekke maar kon niet meer voorkomen dat de auto uitbrandde. De brandweer had het vuur snel onder controle. Bij de brand kwam de nodige rook vrij. De inzet van de brandweer trok veel bekijks van omwonenden.

 

De oorzaak van de brand is nog onbekend maar zowel de brandweer als politie gaan uit van brandstichting. ...

GISTEREN 25|09

LEUSDEN - Vrijdagavond rond 21:30 uur is de berger opgeroepen voor een ongeval bij het Esso tankstation aan de Doornseweg in Leusden.

 

Een BMW personenauto was op een schrikblok in de middenberm tussen tankstation en provinciale weg gecrasht. De inzittenden waren niet meer aanwezig. Nadat de politie een deel van de weg had afgezet heeft de berger de auto opgeladen.

1/1

GISTEREN 25|09

BENNEKOM - Vrijdag 25 september zijn na diverse ongevallen op de vernieuwde op,- en afrit van en naar de Rijksweg A12 bij Dr. W. Dreeslaan - N781 in Bennekom matrixborden geplaatst om weggebruikers te waarschuwen.

 

Na de verplaatsing hebben meerdere ongevallen plaatsgevonden. De gemeente Ede is hier een onderzoek naar gestart.

GISTEREN 25|09

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 25 september rond 17:18 uur heeft een kop-staartbotsing plaatsgevonden aan de N305 Biddingringweg in Biddinghuizen. Bij het ongeval zijn drie voertuigen betrokken.

 

Niemand is gewond geraakt bij het ongeval. De betrokken zijn nagekeken door de ambulancedienst. Het ongeval zorgde vooral voor veel verkeershinder. De weg is tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

GISTEREN 25|09

AMSTERDAM - De politie heeft aan het begin van de nacht twee mannen aangehouden in de Ferdinand Bolstraat die verdacht werden van een poging tot straatroof.

 

Een manlijk slachtoffer werd fysiek mishandeld en gedwongen zijn bankpas en pincode af te geven. Politiemensen waren binnen een paar minuten ter plaatse en konden op aanwijzingen van de aangever en een getuige de twee verdachten aanhouden. Het slachtoffer had inmiddels zijn bankpas terug en er is geen geld opgenomen. Hij heeft aangifte gedaan. Beide verdachten, van 24 en 28 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor. De ...

DONDERDAG 24|09

AMSTERDAM - De politie heeft vanmiddag twee mannen aangehouden in verband met een inbraak in een woning aan de Rooseveltlaan. In het portiek waar de aanhouding werd uitgevoerd ontstond een situatie waarbij de politiemensen gebruik moesten maken van hun pepperspray. De verdachten verzette zich behoorlijk tegen de aanhouding.

 

Zij zijn direct naar een cellencomplex overgebracht, waar ze hun ogen konden uitspoelen en voorgeleid werden bij een hulpofficier van justitie. Beiden zijn ingesloten.

Meer artikelen