Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:52:52 Wegblokkade Walburgstraat Arnhem Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 22 januari 2019
Vraag het de specialist - 112 Vechtdal

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Rabobank Barneveld

Zandijk letselschade Advocaten

Zandijk letselschade Advocaten is een landelijk werkend advocatenkantoor, gespecialiseerd in Personenschade, centraal gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht. 27 jaar ervaring en know how. Onze rechtsbijstand aan u is kosteloos. mr Herman Zandijk heeft de specialistenopleiding LSA al lang geleden met succes afgerond. Focus op medisch complexe letsels, zoals beperkingen aan het bewegingsapparaat bij orthopedische letsels, schouders, knieën, wervelfracturen, hand- en pols letsels. Hersenletsel. Second opinion of bindend advies bij een conflict met uw rechtsbijstandsverzekeraar.

Bij spoedgevallen, ernstige ongevallen met zwaar gewonden, u, of uw familieleden, jonge kinderen, dan garanderen wij dat u binnen 2x 24 uur een huisbezoek krijgt, ook in de weekenden of ‘s- avonds bij u thuis of in het ziekenhuis. Dan krijgt u meteen deskundig advies waar u mee verder kunt. U staat er dan niet meer alleen voor. Uw rechten worden dan geborgd, gaat de aansprakelijkstelling zo snel mogelijk uit. Wanneer u, of uw familie, een ongeval hebben gehad, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te mailen of te bellen. Indien u met de auto, als fietser, scooter of als voetganger, of op uw werk een arbeidsongeval heeft gehad waarbij u letsel heeft opgelopen. Ook al heeft u bijvoorbeeld als fietser of voetganger geen voorrang gegeven, dan is er minimaal 50% schuld wanneer er een gemotoriseerd voertuig bij is betrokken. Kinderen in de auto, wanneer u als bestuurder een fout maakt en uw kinderen raken gewond, dan zijn zij schuldloze derde. Dat wordt vaak vergeten.

Onze rechtsbijstand aan u is kosteloos, omdat bij gehele of gedeeltelijke erkenning van aansprakelijkheid onze kosten als buitengerechtelijke kosten of in een Deelgeschil door de aansprakelijke partij worden betaald. Wij zijn laagdrempelig, mail uw probleem of bel bij vragen. [email protected]; of bel 030-2041104 op kantooruren. U krijgt altijd een reactie.

Rabobank Barneveld

Herman Zandijk

Letselschade Advocaat


De meest recente vragen

Rabobank Barneveld

> Letselschade na ongeluk, wat nu?

Na een half jaar geleden een auto ongeluk te hebben gehad, loop ik sinds kort bij een fysiotherapeut met nekklachten. De fysio zegt dat het door het ongeluk gekomen kan zijn. Kan ik hier voor een letselschade advocaat inschakelen?