Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 22:28:29 Musical 6836NB Arnhem 11364 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zaterdag 25 januari 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 24|01

DUIVEN - De forensische opsporing en recherche doen momenteel onderzoek naar de oorzaak van de brand in een woning aan de Roodwilligenstraat in Duiven. Bij de brand vielen vrijdagochtend drie doden.

 

Voor het huis staan meerdere busjes, naast het huis is een PD Unit geplaatst. De omgeving rondom de woning is afgezet.

 

De waarnemend burgemeester van de gemeente Duiven, Jacques Niederer hield vrijdagmiddag een persconferentie in het gemeentehuis. Hij sprak over een diep treurige gebeurtenis. 'Een inktzwarte dag voor Duiven.'

1/1

DONDERDAG 23|01

VELP - Op de Blankertlaan in Velp (gemeente Rheden) is woensdagavond een oudere bewoonster in haar woning met geweld bestolen van een halssieraad. De recherche doet ook vandaag onderzoeking de buurt en zoekt mogelijke getuigen.

 

De onbekende man belde rond 18.30 uur aan bij de bewoonster voor een glas water. Toen hij werd binnengelaten, deed hij een greep naar het halssieraad van de vrouw. Daarbij kwam de vrouw ten val. Met het sieraad vertrok de dader korte tijd later weer te voet via de voordeur van de woning. De vrouw wist familie te bellen voor hulp; zij is door familie ...

1/1

DINSDAG 21|01

ARNHEM - De afgelopen maanden heeft de politie in Arnhem meerdere malen uw aandacht gevraagd voor een actieve oplichter. Deze man ging bij mensen aan de deur met een verzonnen verhaal om geld af te troggelen.


Op 02 december 2019 is hij aangehouden en na zijn verhoor weer heengezonden met een dagvaarding. Helaas heeft dit niet geholpen en gaat hij nog steeds langs de deuren.

 

Gisteren, op 20 januari, is hij dan ook opnieuw aangehouden. Na onderzoek heeft de officier van justitie wederom een dagvaarding aan de verdachte uitgereikt en is hij heengezonden.

 

Wij ...

1/1

MAANDAG 20|01

ARNHEM - De afgelopen tijd ziet de politie in Arnhem erg veel diefstallen van gehandicaptenparkeerkaarten. Hiervoor wordt vaak een ruit van een auto ingeslagen.


De afgelopen twee maanden is dit in Arnhem-Zuid 17 keer gebeurd. Erg vervelend natuurlijk. Het slachtoffer heeft een kapotte ruit en moet een nieuwe kaart aanvragen. Daarnaast werkt dit misbruik van deze parkeerkaarten in de hand.


Heeft u zo'n kaart? Laat de kaart dan niet in het zicht liggen tenzij u op een invalideparkeerplaats staat. De diefstallen vinden vaak 's nachts plaats, de auto's staan dan vaak niet op een ...

1/1

ZONDAG 19|01

ZUTPHEN - De tot een levenslange gevangenisstraf veroordeelde Omar L. is zondag overgeplaatst vanuit de penitentiaire inrichting in Zutphen naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Een politiehelikopter kwam Omar L. ophalen en vertrok rond 17.00 uur vanuit de gevangenis. Die maatregel is genomen nadat enkele personen in de ochtend een poging deden hem te bevrijden vanuit de gevangenis. Die poging mislukte.


L. zit vast in Zutphen voor de liquidatie van Chahid Yakhlaf op een camping in Kerkdriel in 2015. De rechtbank achtte destijds bewezen dat L. als kopstuk van de ...

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

DINSDAG 07|01

ARNHEM - Voor een beroving van een man in Arnhem zijn maandag en dinsdag twee verdachten aangehouden. Het gaat om een man van 20 uit Den Haag en een man van 26 uit Ede.

 

Bij de beroving in september 2019 is het slachtoffer in de toegangshal van een flat aan het Brandenburgesplein in Arnhem door twee personen belaagd. Zij gaan er vandoor met persoonlijke spullen van het slachtoffer.

 

In de zoektocht naar de daders heeft de politie het opsporingsprogramma Bureau GLD ingezet. Mede door tips na de uitzending kreeg het onderzoekteam zicht op de verdachten.

...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld
 

Headlines