Redactie overig 0 reactie(s) wo 23 maart 2022, 12:04

Overleden persoon aangetroffen in woning Arnhem, agent wordt onwel door onbekende stof

Laatste update: 1 jaar geleden

ARNHEM – De politie kreeg woensdagochtend, even na 09:00 uur melding van een zorgelijke situatie aan de Fruithoeve in Arnhem. Aldaar zou iemand zichzelf wat aan hebben gedaan. Agenten zijn met spoed naar het adres gegaan.

Eenmaal binnen werd een stof aangetroffen die mogelijk kan worden gebruikt voor zelfdoding. Agenten zijn na het aantreffen van de stof direct uit de woning vertrokken. Door specialisten van onder meer de brandweer en de politie is onderzoek ingesteld. Hoewel er geen direct gevaar was voor de omgeving, zijn enkele woningen daarvoor uit voorzorg ontruimd. Uiteindelijk zijn hulpdiensten op een veilige wijze opnieuw het pand binnengegaan. Er werd toen een overleden persoon aangetroffen: de bewoner.

Forensische Opsporing
Woensdagavond is door Forensische Opsporing aanvullend onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak van de bewoner. Vast is komen te staan dat de bewoner zichzelf van het leven heeft beroofd, waarschijnlijk met het aanwezige middel. Bewoners van de ontruimde woningen konden aan het einde van de middag terug naar hun woning. Door de aanwezigheid van alle hulpdiensten en specialisten is er geen gevaar geweest voor de omgeving.

Een agent is bij de inzet onwel geraakt. De politieman kon woensdagavond na behandeling in het ziekenhuis gelukkig weer naar huis. Hij maakt het naar omstandigheden goed.

Denk je aan zelfmoord? Weet dat er altijd hulp is via 113 Zelfmoordpreventie. Ze zijn gratis te bereiken via 0800-0113 of je kan met hulpverleners chatten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.