Logo 112Arnhem

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 04 februari 2023, 13:39

Mountainbiker zwaargewond na val in bos bij Doorwerth

DOORWERTH – In het bos langs de Oude Oosterbeekseweg in Doorwerth is zaterdagmiddag een mountainbiker zwaargewond geraakt. Volgens 112meldingen werden de hulpdiensten om 11:53 uur gealarmeerd. Ook de traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) kwam ter plaatse.

De mountainbike is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De mountainbiker deed mee aan de Winterbostocht. De tocht van de Arnhemse wielervereniging Reto en mountainbikeclub Airborne MTB kende zaterdag honderden deelnemers uit het hele land.

Locatie

112 Melding

11:53:51 04-02-23 A1 HV weg letsel Oude Oosterbeekseweg Doorwerth 17865 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.