Logo 112Arnhem

Redactie overval 0 reactie(s) do 11 november 2021, 16:49

Minderjarige jongen uit Arnhem aangehouden na straatroof op station in Lunteren

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:49 uur
ARNHEM / LUNTEREN – Woensdagavond 10 november omstreeks 20.15 uur heeft een straatroof plaatsgevonden aan de Spoorstraat in Lunteren.

De politie startte direct een zoekactie in het bos rondom het station naar de verdachten. Ze werden daarbij geholpen door een politiehond en burgers, maar ook door andere opsporingsinstanties zoals de Koninklijke Marechaussee (Kmar). De Kmar hield toevallig die avond een handhavingsactie op de Veluwe.

Al snel konden twee personen in de buurt van het station worden aangehouden. Of bij de overval iets buit werd gemaakt is nog niet bekendgemaakt.

Het gaat om twee minderjarige jongens uit Barneveld en Arnhem. Zij worden verdacht van een poging tot diefstal met geweld bij een jonge Lunteraan.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.