Logo 112Arnhem

Lijkwagen betrokken bij ongeval op de N348 in Spankeren, provinciale weg volledig afgesloten
Redactie ongeval 0 reactie(s) di 27 september 2022, 16:13

Lijkwagen betrokken bij ongeval op de N348 in Spankeren, provinciale weg volledig afgesloten

SPANKEREN – Op de Zutphensestraatweg tussen Dieren en Leuvenheim heeft een kopstaart aanrijding plaatsgevonden. Hierbij is een kindje gewond geraakt.

Rond 14.30 uur vond de aanrijding plaats ter hoogte van de overweg. Hulpdiensten rukten massaal uit. Drie brandweerwagens en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Vanwege het ongeval werd er ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze werd halverwege gecanceld.

Een auto met daarin een kindje werd hard van achteren aangereden waarna deze op de andere weghelft terecht kwam en door een lijkwagen in de flank werd gereden.

Het kindje raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De overige inzittenden van de vier auto’s werden nagekeken maar raakte voor zover bekend niet gewond.

De provinciale weg is volledig afgesloten. De weg ligt bezaaid met brokstukken.

De verkeersongevallen analyse van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Weg blijft daarom voorlopig afgesloten.

De bestuurder van de auto die achterop zijn voorganger botste is door de politie meegenomen naar bureau. Hij zal daar een verklaring moeten afleggen. Hij wordt namelijk gezien als verdachte aldus de politie.

Beeld: Luciano de Graaf

112 Spankeren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Spankeren lees je in onze categorie 112 Nieuws Spankeren. Alle 112 alarmeringen uit Spankeren kan je live volgen via 112 meldingen Spankeren.

Video

Locatie

112 Melding

14:31:57 27-09-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel N348 - Zutphensestraatweg 16,6 Spankeren 063971 075097 075131 Brandweer IJsselstreek (Brummen) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.