Logo 112Arnhem

Redactie overig 0 reactie(s) do 12 mei 2022, 16:00

Knooppunt Velperbroek dicht van 13 tot 16 mei vanwege onderhoud

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:00 uur
ARNHEM – Van vrijdag 13 tot maandag 16 mei is knooppunt Velperbroek, inclusief op- en afritten, afgesloten voor verkeer. Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Ligt knooppunt Velperbroek op uw route? Houd dan rekening met hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Tijdens de afsluiting voert de provincie Gelderland onderhoudswerkzaamheden uit aan de vangrail van de autoweg N348.

Afsluiting
Knooppunt Velperbroek is volledig dicht van vrijdagavond 13 mei 22.00 uur tot maandagochtend 16 mei 05.00 uur. Dit geldt ook voor alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid met omleidingsroutes die met borden langs en boven de weg staan aangegeven.

Rijkswaterstaat verwacht dat de verbindingsweg van de snelweg A325 naar de A12 in de richting van Westervoort/Duiven op zaterdag 14 mei in de loop van de dag weer opengesteld kan worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.