Logo 112Arnhem

Jongetje op step zwaargewond bij ongeval in Renkum; automobiliste in de buurt aangehouden
Redactie ongeval 0 reactie(s) za 09 juli 2022, 15:57

Jongetje op step zwaargewond bij ongeval in Renkum; automobiliste in de buurt aangehouden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 20:23 uur
RENKUM – Een jongetje op een step is zaterdag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de kruising van de Meester van Damweg en de Bakkershaag in Renkum. Het jongetje werd aangereden door een auto. De bestuurster van een auto ging er daarna vandoor.

Het jongetje zou op zijn step vanuit een steegje de straat op zijn gereden. De vrouw kon hem niet meer ontwijken.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde op een parkeerplaats in de buurt van het ongeval. De trauma-arts is in de ambulance gestapt die met loeiende sirenes het jongetje naar het ziekenhuis in Nijmegen bracht.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Aanhouding

In de buurt van het ongeluk trof de politie de auto aan die bij het ongeluk was betrokken. De vrouw konden ze vervolgens aanhouden. Volgens de vrouw is ze direct erna gestopt en heeft 112 gebeld. Ook heeft zij luidkeels om hulp geroepen. Nadat er andere mensen op het hulpgeroep af waren gekomen, raakte ze in paniek en is naar huis gereden. Daar is zij door de politie aangehouden.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.