Logo 112Arnhem

Redactie overig 0 reactie(s) do 11 mei 2023, 18:32

Jongens van 15 en 16 aangehouden na onderzoek vernielingen in Elderveld

ARNHEM – De afgelopen periode zijn er meerdere vernielingen gepleegd in de wijk Elderveld in Arnhem Zuid. Op dinsdag 14 maart vond er een vernieling plaats aan het Breezandpad. Het basisteam Arnhem Zuid heeft op donderdag 11 mei twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de vernieling van 14 maart. Het gaat om een 15- jarige jongen en een 16- jarige jongen uit Arnhem. De recherche onderzoekt verder hun betrokkenheid bij de vernieling.

Onderzoek gaat door

De afgelopen twee weken zijn er in diezelfde wijk weer meerdere vernielingen gepleegd. Denk hierbij aan het ingooien van diverse ruiten van woningen, spiegels die van auto’s zijn beschadigd en vernielingen van fietsen. Deze vernielingen vonden plaats in het gebied tussen de Hollandweg en Station Arnhem- Zuid, tussen 02.00 en 04.00 uur. Het onderzoek naar deze vernielingen is in volle gang. We sluiten niet uit dat er nog meer aanhoudingen verricht worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.