Redactie overval 0 reactie(s) za 03 september 2022, 15:28

Jongen (15) beroofd van fiets en telefoon onder bedreiging van wapen

Laatste update: 5 maanden geleden

ARNHEM – De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende straatroof op het Exoduspad, tussen Huissen en de Arnhemse wijk Rijkerswoerd. Een 15-jarige jongen uit Arnhem zou daar vrijdagavond zijn bedreigd met een wapen.

De jongeman verklaarde dat hij samen met twee vrienden op het Exoduspad fietste toen er plots twee onbekende mannen verschenen. Twee van de drie jongens wisten weg te komen, maar de jonge Arnhemmer werd bedreigd. Er werd geld geëist, maar uiteindelijk zijn de fiets en telefoon van de jongen weggenomen.

Summier signalement

Van de vermeende daders is helaas slechts een heel summier signalement beschikbaar. Het zou gaan om mannen van rond de 20 jaar oud en allebei tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Het duo zou in het donker gekleed zijn geweest.

Melden

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur iets opvallends gezien of gehoord, op of rond het Exoduspad? Meld het via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.