Logo 112Arnhem

Redactie regio 0 reactie(s) ma 27 december 2021, 16:05

Janny Knol nieuwe politiechef Oost-Nederland

Laatst bijgewerkt: maandag 16:05 uur
OOST NEDERLAND – Janny Knol wordt door de korpschef bij de minister voorgedragen voor benoeming tot politiechef van de Eenheid Oost-Nederland. Knol is momenteel plaatsvervangend politiechef van de Eenheid Noord-Nederland. Ze volgt per 1 februari Oscar Dros op, die vanaf die datum start als politiechef van de Landelijke Eenheid.

Janny Knol
Knol werkte eerder onder andere in IJsselland, Gelderland-Midden en Twente, zowel in de opsporing als het blauw. De laatste jaren was ze als Hoofd Operatiën ook verbonden aan de portefeuille Intelligence.

Kans
Knol zegt over haar vertrek uit Noord-Nederland en haar benoeming: ‘De afgelopen drie jaar heb ik het enorm naar mijn zin gehad in Noord-Nederland. Voor mij voelt het ook alsof ik midden in een storm vertrek, die zowel binnen als buiten woedt. Maar dit is een kans van de categorie ‘once in a lifetime’. De Eenheid Oost-Nederland ken ik natuurlijk heel erg goed, omdat ik er eerder ook heb gewerkt en er nog steeds woon. Het zal voor mij een hernieuwde kennismaking zijn waarop ik mij enorm verheug.’

Verbindend
Korpschef Henk van Essen feliciteert Knol en de eenheid van harte met deze voordracht: ‘De Eenheid Oost Nederland krijgt in de persoon van Janny een nieuwe politiechef die op verbindende, faciliterende en innovatieve wijze leiding kan geven. Ik heb er alle vertrouwen in dat de eenheid bij haar in goede handen is. Ik wens haar veel succes.’

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.