Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:52:44 Bgm-03 Br Buiten Het Nieuwe Land 1e Wijkstraat Arnhem 073631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 noord Brandweer Arnhem...
donderdag 22 oktober 2020

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|10

ARNHEM - Dinsdagavond, 20 oktober 2020 net voor 20:00 uur, vond er een geweldsincident plaats bij en in de Plus Supermarkt aan de Roggestraat in Arnhem. Agenten waren snel ter plaatse om de verdachte aan te houden. Momenteel onderzoekt de politie wat er precies is gebeurd. Gebleken is dat meerdere mensen aanwezig waren tijdens dit incident. De politie is op zoek naar deze getuigen.

 

Heeft u gezien wat er is gebeurd, in aanloop of tijdens dit incident? Dan kunt u zich melden via telefoonummer 0900-8844.

1/1

MAANDAG 19|10

ARNHEM - Een ritje op een scooter, kwam een 18-jarige man zondagavond duur te staan. Bij een controle kon de man geen rijbewijs overhandigen. Deze zou volgens hem nog thuis liggen. Ook kon deze man geen identiteitsbewijs tonen. Nadat de man zijn 'persoonsgegevens' had opgegeven, werd vermoed dat dit niet zijn eigen gegevens waren.


De man werd daarop aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Daar werd onderzoek gedaan naar zijn identiteit. Het bleek dat de man iemand anders was, dan dat hij opgaf te zijn en dat hij ook niet beschikte over enig rijbewijs. Daarbij was hij al vaker ...

1/1

ZATERDAG 17|10

ARNHEM - Zaterdag 17 oktober heeft de politie twee verdachten aangehouden. Een alerte getuige zag twee personen slepen met deze fiets in de omgeving van de Halsterenstraat in Arnhem.


Onduidelijk is waar de fiets is weg genomen. De politie op zoek naar de eigenaar van deze fiets. Herkent u deze fiets? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844.

VRIJDAG 16|10

ARNHEM - Op de Hommelseweg in Arnhem heeft vrijdagavond rond 22.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij raakte zeker één persoon gewond.

 

Hulpdiensten rukten met spoed uit, waaronder de brandweer. Er bleek bij aankomst niemand bekneld te zitten, de brandweer hoefde dan ook verder niet in actie te komen. Het ambulancepersoneel heeft een persoon onderzocht en behandeld. Deze werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht met onbekend letsel.

 

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. In de middenberm is een duidelijk ...

VRIJDAG 16|10

NEDERLAND - Net als in het voorjaar gaat MAA (Medical Air Assistance) weer helpen bij het vervoer van coronapatiënten. MAA zet een ambulance-helikopter in om patiënten van intensive cares te vervoeren naar ziekenhuizen elders in het land of Duitsland. Hiervoor wordt de reserve ambulanceheli gebruikt, die ook vliegt voor patiëntenvervoer vanaf de Waddeneilanden.

 

De ambulance-heli zal vliegen vanaf de vliegbasis Volkel in Noord-Brabant. Het academisch ziekenhuis Radboudumc in Nijmegen zorgt samen met mobiele teams van andere ziekenhuizen voor de bemanning met een spoedarts en ...

MAANDAG 19|10

ARNHEM - Zaterdagavond heeft de politie vijf mannen aangehouden in verband met gebruik van geweld tegen een man in Park Sonsbeek in Arnhem. De man had online met een meisje afgesproken. Toen hij met zijn auto in het park aankwam, werd hij klemgereden door een andere auto. Vervolgens werd het portier van de auto van de man opentrokken.


Uit verklaringen komt naar voren dat de vijf mannen op jacht waren naar mannen die met minderjarigen willen afspreken om seks, zogenoemde 'pedojagers'. De man is, mogelijk door anderen, naar Arnhem gelokt door iemand die zich voordeed als meisje. ...

MAANDAG 05|10

NEDERLAND - Op sociale media gaat een lijst rond met nieuwe besluiten coronamaatregelen. Dit is onjuiste informatie. Het is te betreuren dat mensen via deze wijze nepnieuws verspreiden en onrust veroorzaken.

 

Alle actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op deze website.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  119
31%
  Oneens

69%
  Eens

ARNHEM 24Webvertising