Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:32:17 Het Verzoek De Cellengang In De Beekstraat Arnhem Te Bellen. Prio Eenheid | Forensisch Arts Ambulance Arnhem GelderlandMidden
dinsdag 21 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|01

ARNHEM - De afgelopen maanden heeft de politie in Arnhem meerdere malen uw aandacht gevraagd voor een actieve oplichter. Deze man ging bij mensen aan de deur met een verzonnen verhaal om geld af te troggelen.


Op 02 december 2019 is hij aangehouden en na zijn verhoor weer heengezonden met een dagvaarding. Helaas heeft dit niet geholpen en gaat hij nog steeds langs de deuren.

 

Gisteren, op 20 januari, is hij dan ook opnieuw aangehouden. Na onderzoek heeft de officier van justitie wederom een dagvaarding aan de verdachte uitgereikt en is hij heengezonden.

 

Wij ...

1/1

GISTEREN 20|01

ARNHEM - De afgelopen tijd ziet de politie in Arnhem erg veel diefstallen van gehandicaptenparkeerkaarten. Hiervoor wordt vaak een ruit van een auto ingeslagen.


De afgelopen twee maanden is dit in Arnhem-Zuid 17 keer gebeurd. Erg vervelend natuurlijk. Het slachtoffer heeft een kapotte ruit en moet een nieuwe kaart aanvragen. Daarnaast werkt dit misbruik van deze parkeerkaarten in de hand.


Heeft u zo'n kaart? Laat de kaart dan niet in het zicht liggen tenzij u op een invalideparkeerplaats staat. De diefstallen vinden vaak 's nachts plaats, de auto's staan dan vaak niet op een ...

1/1

ZONDAG 19|01

ZUTPHEN - De tot een levenslange gevangenisstraf veroordeelde Omar L. is zondag overgeplaatst vanuit de penitentiaire inrichting in Zutphen naar de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Een politiehelikopter kwam Omar L. ophalen en vertrok rond 17.00 uur vanuit de gevangenis. Die maatregel is genomen nadat enkele personen in de ochtend een poging deden hem te bevrijden vanuit de gevangenis. Die poging mislukte.


L. zit vast in Zutphen voor de liquidatie van Chahid Yakhlaf op een camping in Kerkdriel in 2015. De rechtbank achtte destijds bewezen dat L. als kopstuk van de ...

ZONDAG 19|01

ZUTPHEN / WEHL - De politie is zondagochtend met meerdere eenheden ter plaatse gegaan bij de Penitentiaire Inrichting (PI) in Zutphen. Rond 10:50 uur kreeg de politie een melding van een brandend busje dat op het terrein van de instelling stond. Het lijkt erop dat er een georganiseerde uitbraakpoging is gedaan.


Meerdere personen hebben geprobeerd om in te breken, maar die poging is verijdeld. De politie is direct op zoek gegaan naar deze personen. Daarbij hebben agenten nauw samengewerkt met de Duitse politie, de Landelijke Eenheid, recherche, de Dienst Speciale Interventies (DSI) en de ...

1/1

VRIJDAG 17|01

ARNHEM - Het cybercrimeteam Oost-Nederland heeft in nauwe samenwerking met het team digitale ondersteuning Oost-Nederland op woensdag 15 januari een 22-jarige inwoner aangehouden op verdenking van het online aanbieden van omstreeks 12 miljard inlognamen en gestolen wachtwoorden. Gebruikers konden deze tegen betaling inzien en downloaden. Het betreft een samenwerking tussen de National Crime Agency (Verenigd Koninkrijk), de FBI, het Bundeskriminalamt en de Nederlandse politie.


De politie werd getipt door de National Crime Agency. Op grond daarvan is door het cybercrimeteam van de politie ...

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

DINSDAG 07|01

ARNHEM - Voor een beroving van een man in Arnhem zijn maandag en dinsdag twee verdachten aangehouden. Het gaat om een man van 20 uit Den Haag en een man van 26 uit Ede.

 

Bij de beroving in september 2019 is het slachtoffer in de toegangshal van een flat aan het Brandenburgesplein in Arnhem door twee personen belaagd. Zij gaan er vandoor met persoonlijke spullen van het slachtoffer.

 

In de zoektocht naar de daders heeft de politie het opsporingsprogramma Bureau GLD ingezet. Mede door tips na de uitzending kreeg het onderzoekteam zicht op de verdachten.

...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5597
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

77%
  Alleen dienstverlening op verzoek

ARNHEM 24Webvertising