Logo 112Arnhem

Redactie overig 1 reactie(s) zo 08 oktober 2023, 4:48

Illegale carmeeting gestopt door politie: honderden auto’s weggestuurd

APELDOORN / DUIVEN – Autoliefhebbers die wel zin hadden in een zaterdagavond gas geven en een beetje racen dropen teleurgesteld af. De mega carmeeting die spontaan gepland was via social media mocht in Apeldoorn niet doorgaan.

Een parkeerplaats op De Voorwaarts in Apeldoorn is door de politie afgezet met hekken en politievoertuigen. De gemeente Apeldoorn heeft de illegale carmeeting verboden. Automobilisten werden weggestuurd.

Volgens onze fotograaf ter plaatse zouden er honderden auto’s komen, maar moet iedereen weer weggaan. Ook op grote borden is te lezen dat de carmeeting niet is toegestaan.

Online afspreken

Carmeetings worden meestal online afgesproken. Uit posts op Facebook blijkt dat de meeting in Apeldoorn rond 20.00 uur zou beginnen, maar daar stak de gemeente in samenwerking met de politie een stokje voor.

De auto’s reden weg en werden later in Deventer gesignaleerd. Ook daar zijn ze weggestuurd en vervolgens kwam een grote groep bij elkaar op de parkeerplaats van de Makro in Duiven.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.