Redactie evenement 0 reactie(s) di 05 oktober 2021, 17:13

Horaloop op zaterdag 27 november gaat door

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:41 uur
EDE – De Horaloop gaat door, maar wel in een sobere aangepaste vorm. Dus vormen op zaterdag 27 november a.s. de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek voor de 53e keer weer de schitterende entourage van de WILHELM makelaars Horaloop.

Deelnemers kunnen zich (alleen) online tot en met donderdag 18 november om 23:59 uur inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). Ook is er een wedstrijd voor Racerunners. Na 18 november is geen na-inschrijving meer mogelijk!

Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal (behalve de jeugdlopen) naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad. De tijdregistratie vindt zoals bij de veel loopevenementen door middel van een groene of gele Mylaps chips plaats.

Voor de editie van 2021 gelden in verband met de coronamaatregelen enkele beperkingen. Zo kan de inschrijving tot en met donderdag 18 november 23:59 uur alleen online plaatsvinden en worden startnummers en eventuele chip opgestuurd naar de deelnemers. De Teamloop Race in Race is komen te vervallen. Verder zullen er geen herinnering/medailles worden uitgereikt en worden de prijzen naar de winnaars opgestuurd. Bij start en finish is geen publiek welkom en het clubgebouw van Atletiekvereniging Climax blijft gesloten; douchen is na afloop is dus niet mogelijk. Wel zijn er toiletten bij start/finish.

Voor meer informatie zie www.horaloop.nl of www.climax-atletiek.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.