Redactie brand 0 reactie(s) vr 15 april 2022, 5:46

Grote brand bij autoverhuurbedrijf in Arnhem, bovengelegen woningen ontruimd

Laatste update: 11 maanden geleden

ARMHEM – Aan de Rietgrachtstraat in Arnhem staan meerdere panden in brand. De brandweer kreeg volgens P2000 rond 04:00 uur de melding binnen waarna er al snel werd opgeschaald naar het sein GRIP 1. Volgens de Veiligheidsregio is de brand begonnen in een autoverhuurbedrijf. Op de beelden is zichtbaar dat er een enorme schade is.

Volgens een correspondent ter plaatse woedt de brand op de hoek van de Rietgrachtstraat en de Boulevard Heuvelink in Arnhem. Brandweerkorpsen uit de wijde omgeving werden opgeroepen.

Update 07:00 uur
De brandweer heeft sein brandmeester gegeven. Diverse ambulance en brandweer voertuigen gaan terug naar de kazerne. De brandweer is nog enige uren bezig met bluswerkzaamheden en onderzoek in de ontruimde woningen.

Verkeer
De Boulevard Heuvelink is tot eind van de ochtend in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt vanaf het Airborneplein omgeleid via Eusebiusbuitensingel richting de Westervoortsedijk.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.