Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 17 oktober 2021, 18:24

Fietsster komt om het leven bij ongeval in Laag-Soeren

Laatst bijgewerkt: maandag 15:54 uur
LAAG-SOEREN – Een fietsster is zondagmiddag om het leven gekomen bij een zeer ernstig ongeluk op de Kanaalweg tussen Eerbeek en Dieren. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

Rond 15.45 uur kwam de alarmerende 112 melding binnen. Meerdere ambulances, politiewagens en een Traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst bleek de vrouw ernstig gewond en niet meer bij kennis. Er werd direct begonnen met reanimatie.

Ondanks alle inspanningen overleed de vrouw ter plaatse. Volgens de politie gaat het om een 79 jarige vrouw uit de gemeente Brummen.

De vrouw fietste samen met een andere persoon over de Badhuislaan en wilde de Kanaalweg oversteken toen de vrouw werd geschept door de auto die vanaf de kant van Eerbeek kwam.

De Kanaalweg is volledig afgesloten wegens onderzoek.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.