Logo 112Arnhem

Drukke vrijdagavondspits op snelwegen, A1 bij Ugchelen afgesloten na ongeval
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 19 augustus 2022, 19:35

Drukke vrijdagavondspits op snelwegen, A1 bij Ugchelen afgesloten na ongeval

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19:44 uur
UGCHELEN – Op de A1 bij Ugchelen is vrijdagmiddag een ongeval gebeurd met twee personenauto’s, waarvan één met aanhangwagen. Hierbij belandde een van de voertuigen midden op de snelweg op de kop. Hulpdiensten werden volgens P2000 om 17:01 uur opgeroepen en sloten de A1 richting Amersfoort tijdelijk af.

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Het is niet duidelijk hoe het ongeval gebeurde. Mogelijk speelde de hevige regenval een rol. De politie doet onderzoek.

In beide richtingen van de A1 ontstonden al gauw forse files. De ANWB adviseerde om te rijden via Arnhem en Ede. Inmiddels is de weg weer vrij.

Arnhem

Weggebruikers op de snelwegen rond Arnhem kregen deze vrijdagmiddag te maken met flinke vertragingen. Onder meer als gevolg van de afsluiting van de A50 tussen Arnhem en Beekbergen liep het op diverse punten vast, waaronder op de provinciale wegen rond Otterlo. De problemen waren na 18.30 uur grotendeels achter de rug.

Video

Locatie

112 Melding

17:01:40 19-08-22 P 1 BON-11 HV weg letsel A1 Li 79,5 Ugchelen 063331 Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Arnhem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Arnhem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.